Horoscopul zilei de 12 iulie 2019

Berbec

Traversati o perioada confuza, cand aveti impresia ca nimic nu va reuseste si toti sunt impotriva voastra. Pentru a iesi din starea de pesimism, ar trebui sa va relaxati. O vizita la prietenii cu care va simtiti cel mai bine, v-ar putea ajuta.

Taur

Cautati cu insistenta o modalitate de a va rotunji veniturile, dar cam neglijati relatiile sentimentale. Din aceasta cauza, apar discutii cu partenerul de viata. Incercati sa gasiti o cale de mijloc! Spre seara, este posibil sa fiti invitati la un eveniment.

Gemeni

In prima parte a zilei se pare ca nu va puteti controla impulsivitatea si provocati discutii aprinse cu cei din jur. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa va indepartati prietenii.

Rac

In cursul diminetii sunteti irascibili si s-ar putea sa aveti o reactie dura fata de partenerul de viata. Manifestarile necontrolate risca sa provoace o cearta in familie. Altfel, nu este o zi prielnica intalnirilor cu prietenii si nici calatoriilor.

Leu

O decizie buna pe care o luati astazi in privinta unei probleme financiare va va aduce beneficii substantiale peste putin timp. Spre seara, s-ar putea sa primiti vesti de la rude din departare, sau chiar vizite.

Fecioară

S-ar putea ca un partener de afaceri sa va dezamageasca azi. Nu este cazul sa va nelinistiti, deoarece se pare ca intarzierea se datoreaza unor cauze obiective, iar persoana respectiva se va dovedi în final de buna credinta.

Balanţa

Aveti discutii in contradictoriu cu partenerul de viata, accentuand tensiunea existenta in cuplu. Ganditi-va bine inainte sa faceti orice afirmatie! La nervi, riscati sa spuneti cuvinte jignitoare.

Scorpion

Este indicat sa va rezolvati problemele importante in prima parte a zilei, cand sunteti odihniti si dispuneti de energia necesara. Dupa amiaza este posibil sa fiti dezamagiti de un prieten in care ati avut mare incredere.

Săgetător

Este posibil sa suferiti o deziluzie sentimentala, care va face sa fiti tacuti si retrasi. Incercati sa comunicati mai mult cu cei din jur, pentru a nu lasa impresia falsa ca sunteti suparati fara motiv.

Capricorn

Ar fi bine sa renuntati la orgoliu, altfel riscati sa ramaneti fara prieteni. Incercati sa spuneti adevarul direct, fara ocolisuri, in orice situatie v-ati afla.

Vărsător

Sunteti excesiv de critici cu cei din jur, dar mai ales fata de partenerul de viata. Fiti mai ponderati in aprecierile pe care le faceti, pentru ca s-ar putea sa jigniti o persoana care va iubeste!

Peşti

Starea de nervozitate cauzata de pierderea unei sume de bani sau a unor documente importante ar putea sa va creeze probleme la locul de munca si sa va afecteze relatiile cu persoana iubita. Incercati sa va pastrati calmul, pentru a evita certurile.