Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Berbec

Ziua de azi îți aduce niște peripeții. O să ai probleme cu niște autorități, iar pentru a scăpa din această situație va trebui să apelezi la un prieten. Încearcă să înveți ceva din toată această experiență.

Taur

Sunt șanse ca azi să primești vești proaste sau să afli ceva ce te va întrista destul de mult. Nu ar trebui să lași asta să te doboare, capul sus, vor veni și zile mai bune, e doar un moment!

Gemeni

Nu te bloca în situații banale, nu merită! Dacă nu știi ce să spui sau ce să faci, retrage-te sau întreabă. Nu e nicio rușine să recunoști că nu știi ceva. E mult mai bine să-ți recunoști punctele slabe decât să te lauzi degeaba.

Rac

Azi ai o zi minunată, marcată de multe momente frumoase alături de familie, prieteni și colegi. E posibil să plănuiești și o vacanță sau să primești un cadou neașteptat - o vacanță - de la o persoană cu care nu te-ai mai văzut de ceva vreme.

Leu

Ai o zi plină, dar reușești să faci mulți oameni fericiți cu talentul tău, cu energia ta, cu buna ta dispoziție. Ești în centrul atenției și îți place această postură, ești făcută pentru asta!

Fecioară

Când credeai că totul s-a calmat în sfârșit în viața ta și că ai ajuns la un consens cu partenerul de cuplu, afli azi că lucrurile nu stau deloc așa pentru că jumătatea ta recunoaște că te-a mințit. Te gândești să pui punct relației.

Balanţa

Trăiești o experiență nouă azi, o experiență inedită, alături de o persoană pe care o iubești mult. O să te emoționeze ziua de azi, pentru că o să îți rămână mult timp în gând și în suflet.

Scorpion

Primești o sumă importantă de bani, exact în momentul în care aveai cea mai mare nevoie. Vrei să-ți impresionezi partenerul de cuplu cu acești bani, așa că e foarte posibil să-i investești într-o vacanță scumpă, exclusivistă, într-un loc exotic.

Săgetător

Simți că vrei mai mult de la viață decât această rutină în care ești captivă de ceva vreme. Azi o să vrei să pui punct acestei vieți nesatisfăcătoare, să-ți dai demisia și să fugi departe. Ai grijă mare la aceste decizii de moment, s-ar putea să nu fie cele mai bune!

Capricorn

Te pregătești de vacanță, dar azi, spre diferență de orice altă zi, visezi la asta mai mult ca oricând. Pur și simplu nu mai ai chef de muncă de conversațiile zilnice cu aceiași oameni... simți nevoia de a fugi pur și simplu!

Vărsător

Ai nevoie de o pauza, dar ți-e rușine să recunoști asta. Dacă vei continua să ai zile la fel de aglomerate ca azi o să ajungi la epuizare și nimic bun nu va ieși din asta. Ai grijă de sănătatea ta!

Peşti

Te distrezi de minune azi, iar motivul principal este o reuniune cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme, dar cu care păstrezi încă o relație excelentă. E o zi grozavă, pe care nu o vei uita prea curând!