Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2020

Berbec

Poți avea parte de o surpriză neașteptată din partea unor prieteni și nu este exclus să fie vorba chiar de o propunere de asociere într-un proiect sau poate doar de o vizită surpriză a cuiva drag.

Taur

Chiar dacă este weekend, așteaptă-te la vești bune și surprinzătoare din zona profesională. Nu este exclus chiar să primești o ofertă de colaborare care să-ți îmbunătățească imaginea.

Gemeni

Poți primi vești surprinzătoare din străinătate sau care au legătură cu o persoană de altă naționalitate. Nu este nici exclus să afli că pleci într-o călătorie.

Rac

O pasiune poate lua naștere brusc și te poți lăsa dusă de val într-o aventură romantică, dar mai mult cu iz sexual. Dacă ești parte a unui cuplu, poți primi ajutor financiar de la partenerul de viață.

Leu

Persoana iubită te poate surprinde astăzi, fie cu o declarație, fie cu un cadou sau o invitație într-o călătorie. Nu este exclus să fii che,ată de urgență la locul de muncă.

Fecioară

Încearcă să nu faci excese de niciun fel pentru că starea de sănătate este vulnerabilă și te-ai putea alege cu o surpriză nedorită.

Balanţa

O surpriză absolut neașteptată poate veni astăzi din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Dacă ești singură, ai mari șanse să te îndrăgostești brusc, chiar în urma unui flirt nevinovat.

Scorpion

Familia te poate lua prin surprindere cu o decizie neașteptată, însă care-ți va fi pe plac. Unii nativi pot fi surprinși de un context care vizează locuința.

Săgetător

Poți avea parte de vești surprinzătoare astăzi, fie care să vizeze o cunoștință, un apropiat, fie legate de planurile tale sau chiar o persoană din străinătate te poate contacta.

Capricorn

Poți primi o sumă de bani pe neașteptate, fie de la persoana iubită, fie în urma unei activități artistice, creative pe care ai întreprins-o.

Vărsător

Simți nevoia să stai aproape de cei dragi, de familie sau poate doar să te retragi în liniștea căminului și să te odihnești. Poți avea parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Peşti

Este bine să fii mai atentă la ceea ce spui atunci când deschizi gura pentru că ai tendința de a aduce în prezent contexte și situații, traume și tipare, din trecut.