Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2019

Berbec

Te dedici problemelor legate de casă, încercând să uiți de muncă, însă nu va fi așa simplu - o urgență de la serviciu te-ar putea solicita și astăzi din păcate.

Taur

Primești vești legate de sănătatea cuiva, vești bune, care te bucură nespus. Spre după amiază ai putea pleca din oraș, poate la niște rude, poate la munte. O să petreci o seară foarte distractivă, mai mult ca sigur.

Gemeni

Sunt șanse mari să lucrezi la ceva azi, dar ceva ce nu are legătură cu locul de muncă. Ori e vorba de o colaborare, ori ajuți pe cineva, cert e că pentru orele de lucru de azi nu vei avea nicio satisfacție materială, ci doar satisfacții sufletești.

Rac

O dispută în cuplu te-ar putea enerva la culme. Încearcă să nu te mai consumi pentru orice, pentru că nu e deloc o soluție bună. Dacă nu găsiți un punct comun, luați o pauză de câteva ore și mai discutați după.

Leu

Astăzi te odihnești, pentru a mai uita puțin de agitația de peste săptămână. Sunt șanse ca pe seară partenerul de cuplu să te invite undeva în oraș sau să-ți facă o surpriză - o invitație la teatru sau la film.

Fecioară

Veștile de azi sunt bune, așa că nu te îngrijora dacă o persoană apropiată îți spune că trebuie să aveți o discuție. Ar putea să mai fie vorba de ceva - așteaptă-te și la niște cadouri foarte valoroase.

Balanţa

Ai putea afla azi un secret de familie care te va bulversa. O să-ți pui tot felul de întrebări și e posibil să te simți mințită, dacă secretul are legătură directă cu tine. Nu uita însă că familia nu ți-o alegi...

Scorpion

Azi acorzi atenție specială persoanei iubite și orelor petrecute în compania sa. Cuvinte frumoase, gesturi tandre și declarații emoționante - cam așa ar putea fi ziua ta de sâmbătă.

Săgetător

O invitație de ultim moment la un eveniment te neliniștește. Fie nu ai bani, fie nu ai ținuta potrivită... cert e că nu te simți deloc confortabil pentru a participa, dar soluții există, așa că nu spune NU din prima.

Capricorn

Azi petreci timp în familie și acorzi atenție deosebită relației cu partenerul de cuplu. O să vă faceți niște planuri ce țin de viitorul vostru domiciliu sau poate de o renovare... oricum, ceva ce are legătură cu căminul vostru.

Vărsător

Sunt șanse mari ca azi să primești o sumă de bani. Fie că e vorba de un împrumut returnat, fie că e vorba de un cadou, poate de la familie, suma asta o să te scoată dintr-o situație neplăcută și asta e tot ce contează.

Peşti

Ai putea avea azi o zi perfectă, dacă ai fi mai deschisă și mai optimistă. Nu mai pune răul înainte de toate și nu te mai speria de orice propunere. Uneori, lucrurile neplanificate ies chiar mai bine decât cele îndelung calculate.