Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2018

Berbec

Așteaptă-te la o zi plină de provocări, pentru că astrele îți dau azi planurile peste cap. O să trebuiască să reprogramezi întâlniri, să dai multe telefoane și să rezolvi mici conflicte. Ești agitată și nervoasă, dar rezistă... în curând vine week-end-ul!

Taur

Ai o zi absolut superbă, marcată de dorința cuiva de a te face să zâmbești. Acestă persoană din grupul tău apropiat îți dedică practic întreaga zi și te răsfață cum știe mai bine. Bucură-te pentru că meriți!

Gemeni

Ziua de azi ar putea să se încheie cu un conflict cu partenerul de cuplu. Ai mare grijă ce cuvinte vă aruncați la nervi pentru că nu e deloc ok și spiritele s-ar putea încinge mai mult decât e cazul. Dacă simți că ați depășit o limită, spune-i asta!

Rac

Ai o zi superbă, pentru că ești cu gândul la week-end, la persoana iubită și la toate planurile pe care vi le-ați făcut împreună. Debordezi de optimism și energie pozitivă, așa că îi molipsești și pe cei din jurul tău! Bravo ție!

Leu

Ziua de azi înseamnă multe drumuri pentru tine. Ai ceva de rezolvat, de pus la punct, iar asta presupune ore petrecute în trafic, stat la coadă și dat nas în nas cu funcționarii statului. O să rezolvi totul până seara, dar nu va fi o zi ușoară.

Fecioară

Azi e timpul să te gândești la tine, la dorințele tale, la prioritățile tale, astfel încât să nu te mai pui pe planul al doilea, așa cum o faci de obicei. Bucură-te, la sfârșitul zilei de lucru, de puțin răsfăț la un salon sau măcar de o plimbare lungă în parc.

Balanţa

Ziua de azi îți aduce o mulțime de vești, unele dintre ele de-a dreptul surprinzătoare. O să afli ceva interesant despre o rudă mai îndepărtată, ceva care te va pune pe gânduri, și s-ar putea ca la urechile tale să mai ajungă și niște amănunte picante despre un coleg.

Scorpion

Ziua de azi aduce cu sine o sumă de bani, pe care o primești în mod neașteptat de la o persoană pe care ai ajutat-o în trecut. Chiar dacă tu nu ai vrut decât să fii de ajutor, iată că această persoană vrea să te răsplătească acum material. Cumpără-ți ceva frumos, dacă tot vine week-end-ul și urmează două zile libere!

Săgetător

Ai să rezolvi o problemă mai veche azi, dar nu va fi atât de ușor precum credeai tu. Cineva îți cam pune bețe-n roate, iar asta te enervează la culme, mai ales pentru că această persoană pare că o face intenționat. Capul sus!

Capricorn

Ai o zi ciudată, în care nu îți dorești altceva decât să ajungi mai repede acasă. Totuși, se pare că șefii apreciază munca ta, iar asta este întotdeauna un lucru bun. Niște laude nu ar trebui să te surprindă azi.

Vărsător

Ai o zi interesantă, marcată de un flirt cu o persoană de la locul de muncă. Poate că ar trebui să te gândești mai mult la acest aspect, pentru că nu e cea mai bună idee să ai o idilă cu un coleg de serviciu și ar trebui să știi asta.

Peşti

Ziua de azi îți aduce noutăți pe plan profesional. O să primești un nou proiect la care să lucrezi sau poate că ți se va propune o colaborare. Oricum ar fi, o să ai o zi productivă și foarte interesantă, iar veștile te vor entuziasma!