Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Berbec

In prima parte a zilei, colaborati excelent cu colegii de serviciu. Se pare ca aveti probleme pe plan sentimental, dar pe plan profesional si din punctul de vedere al sanatatii nu aveti motive de ingrijorare. In cursul serii faceti cunostinta cu o persoana importanta, care va ajuta sa rezolvati o problema familiala.

Taur

Este o zi excelenta pentru a sustine examene si a participa la concursuri. Evitati luarea unor decizii pripite, pentru ca riscati sa tensionati atmosfera in familie! Spre seara, aveti o intalnire neasteptata, care va schimba programul de maine.

Gemeni

Aveti mari sanse de reusita intr-o calatorie de afaceri, cu conditia sa nu neglijati persoanele care va insotesc. In partea a doua a zilei, aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Situatia financiara inca nu va multumeste, dar se va redresa in scurt timp.

Rac

Sunteti plin de entuziasm si este momentul sa va faceti planuri pentru a realiza ceva nou. Este o zi buna pentru investitii si pentru calatorii in interes personal. Va sfatuim sa profitati de aceasta conjunctura favorabila, dar ar fi bine sa evitati speculatiile financiare.

Leu

Va bucurati de un succes neasteptat, dupa o perioada de dezamagiri pe plan social si sentimental. Climatul general va este favorabil si aveti idei convingatoare. Spre seara, s-ar putea sa fiti anuntat ca veti pleca intr-o delegatie.

Fecioară

Va puteti ocupa de investitii si de afaceri. Este un moment favorabil pentru rezolvarea problemelor financiare. De asemenea, sunt favorizate relatiile cu anturajul. Va simtiti in elementul vostru, pentru ca sunteti inconjurati de prieteni.

Balanţa

Va preocupa problemele financiare, dar sunteti optimisti si puteti mobiliza partenerii de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudenti, pentru ca exista riscul sa intrati in coflict cu reprezentantii legii. Tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta!

Scorpion

Sunteti plini de energie si entuziasm si sunteti dispusi sa incepeti noi activitati casnice. Familia va incurajeaza si va ajuta. Va sfatuim sa va detasati de problemele financiare de moment si sa priviti spre viitor cu incredere.

Săgetător

Aveti posibilitatea sa realizati proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor. Hotarati sa amanati o calatorie, din cauza dificultatilor financiare. Dupa-amiaza sunteti invitati la un prieten, unde va simtiti foarte bine impreuna cu persoana iubita.

Capricorn

Va puteti ocupa de probleme serioase din domeniul afacerilor si aveti ocazia sa finalizati activitati incepute cu mai mult timp in urma. Sunteti in forma si aveti capacitatea sa luati decizii inspirate in probleme financiare. Aveti grija sa va respectati promisiunile facute prietenilor!

Vărsător

Aveti intalniri agreabile cu prietenii si cu rudele. Dupa-amiaza insa este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Poate fi doar o simpla indigestie, care va disparea in scurt timp. Va sfatuim sa fiti cumpatati.

Peşti

In urma unei decizii pe care o luati in cursul diminetii, sunteti nevoiti sa va schimbati programul. Va intalniti cu cativa prieteni, impreuna cu care faceti mai multe drumuri scurte pentru organizarea unei petreceri. Este o zi favorabila afacerilor.