Horoscopul zilei de 12 februarie 2019

Berbec

Zi bună pentru afaceri azi. Investițiile sunt favorizate, așa că dacă aveai în plan vreo investiție, acum e momentul să acționezi. Poți primi bani de unde nu te aștepți.

Taur

Bucurii în familie azi. Primești vești bune, vești care te motivează și te umplu de energie pozitivă. E motiv de sărbătoare, așa că invită-ți apropiații în oraș, chiar dacă e abia începutul săptămânii.

Gemeni

Bani, bani și iarăși bani. Asta ai în cap azi, problema e că nu-i mai ai în cont. Un împrumut te-ar putea salva pentru moment, dar trebuie să găsești o soluție și pe termen lung.

Rac

Te pregătești pentru un eveniment important, însă mai multe provocări apar în calea ta. Din fericire, nu lași pe nimeni să intervină în calea fericirii tale, așa că o să te descurci indiferent de evenimente.

Leu

Șansele de a primi un cadou neașteptat azi sunt majore. Indiferent că e vorba de un lucru scump sau doar de un buchet de flori, o să te simți cu adevărat recunoascătoare, iar asta îți va bucura întreaga zi.

Fecioară

Azi te dedici muncii și nu lași pe nimeni să intervină în planurile tale. Muncești mult, cu spor, iar asta îți va permite fie să pleci mai devreme, fie să îți iei în altă zi câteva ore libere. Te simți mai bine ca oricând.

Balanţa

Veștile proaste apar în viața ta pe neașteptate. Poate fi vorba de sănătatea cuiva din familie sau a unui prieten apropiat. Încearcă să vezi cu optimism lucrurile, mai ales că nu știi toate detaliile problemei.

Scorpion

Sunt șanse mari azi să primești o invitație sau poate un cadou undeva în afara orașului. Aveai oricum nevoie de o escapadă, așa că această șansă te bucură mult. Partenerul de cuplu e și el încântat.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla azi, privește lucrurile cu optimism și fii calmă. O să te descurci, indiferent de situație. Mereu ai făcut-o! Apelează la un prieten de încredere dacă te simți depășită de evenimente pe moment.

Capricorn

Azi nu ai chef de nimeni și de nimic, iar toată starea asta te face să le transmiți celor din jur o energie destul de negativă. Nimeni nu apreciază asta, așa că ai grijă la comportamentul tău.

Vărsător

Veștile bune, cadourile și surprizele sunt la ordinea zilei azi! Ești o persoană norocoasă, îți dai și tu seama de asta, iar astrele te favorizează. Spre seară, o persoană din trecutul tău ți se întoarce în viață.

Peşti

Astăzi primești un dar de neprețuit. Poate fi un sfat, poate fi o recomandare - cert e că acest sfat te va ajuta mult pe viitor, și în viața personală, și în cea profesională.