Horoscopul zilei de 12 februarie 2018

Berbec

Azi dai dovadă de o energie ieșită din comun și reușești să-i atragi și pe cei din jurul tău în cercul veseliei. Ieși în evidență și vei primi complimente, dar este posibil să fii și ținta unor invidii.

Taur

Încerci să clarifici o situație care zace de ceva vreme pe lista subiectelor de discuție cu partenerul tău. Încearcă să nu o transformi în ceartă și șansele să iasă bine vor fi mari.

Gemeni

Ești comunicativă astăzi, însă încearcă să nu spui mai multe decât trebuie. Cântărește bine fiecare cuvânt înainte de a-l rosti și nu intra în polemici.

Rac

Încearcă să-ți menții calmul și echilibrul, indiferent cât de stresante vor fi situațiile cu care te vei confrunta astăzi. Nu lăsa frustrările să iasă la suprafață, ci mai bine vindecă-le în fața oglinzii.

Leu

Încearcă să te adaptezi la schimbările care au loc în viața ta și nu o lua ca pe o tragedie. Azi ai de traversat o provocare și dacă alegi înțelepciunea, totul va fi bine.

Fecioară

Încearcă să ai mai multă încredere în tine și mai puțină în ceilalți. Ai de învățat o lecție legată de colegii de la muncă și ar fi bine să ți-o însușești înainte de a te afecta.

Balanţa

Renunță la planurile pe care le aveai pentru această seară și petreceți mai mult timp cu partenerul. Este un moment bun pentru a discuta despre direcția în care relația voastră se îndreaptă.

Scorpion

Fii atentă la tot ce se petrece în jurul tău. Poți obține niște indicii importante astăzi care să te ajute în plan profesional sau financiar.

Săgetător

Ai ocazia să-ți arăți calitățile de bun conducător și trebuie să profiți de această șansă. Nu te da înapoi atunci când cineva îți cere ajutorul sau îți cere să preiei o sarcină.

Capricorn

Partea artistică iese la suprafață și azi dai dovadă de un talent care uimește în jurul tău. Îmbină creația cu sarcinile de la locul de muncă și așteaptă-te la aprecieri.

Vărsător

Cineva îți face o surpriză și realizezi că te-ai îndoit și ai judecat greșit persoana respectivă. Vei purta o discuție spirituală și filozofică cu o persoană din anturaj și acest aspect va avea urmări pozitive asupra stării psihice.

Peşti

Vei avea parte de o schimbare în plan sentimental și îți vei schimba perspectiva asupra lucrurilor. Ziua vine cu o încărcătură emoțională care te seacă de energie.