Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019

Berbec

Dacă ai de dat un test astăzi, poți să răsufli ușurată pentru că șansele de a-l trece cu brio sunt foarte mari, cu condiția să nu fii superficială în exprimare, mai ales dacă este vorba de un examen oral.

Taur

Vești bune pot sosi astăzi din zona financiară. Este posibil să afli că ești pe lista cu prime de merit sau poate primești o primă de Sărbători sau o mărire de salariu, un bonus pentru munca depusă.

Gemeni

Ești mai sensibilă ca niciodată astăzi și ai tendința de a visa mai mult, atât de mult încât riști să te iluzionezi fără a avea o bază reală. Atenție! Ulterior poți fi dezamăgită!

Rac

Nu ești deloc în apele tale și nu este exclus ca o grijă financiară sau legată de un partener să te acapareze. Caută răspunsul în tine sau vorbește cu un psiholog care să te îndrume spre vindecare.

Leu

Poți avea parte de o surpiză din partea unui prieten sau, poate, chiar din partea persoanei iubite. Cert este că poți obține un răspuns mult așteptat sau soluționarea unei probleme emoționale, afective.

Fecioară

Ai mari șanse astăzi să primești laude și aprecieri la locul de muncă sau într-o situație care vizează cariera. Dacă eforturile tale profesionale au fost mărețe, atunci așteaptă-te inclusiv la o avansare în funcție.

Balanţa

Nu este exclus ca un eveniment să declașeze o schimbare de principii și mentalități. Pe de altă parte, poți primi un răspuns legat de un curs, de o călătorie, de o persoană din străinătate.

Scorpion

Energia sexuală de care dai dovadă astăzi îți poate aduce noi experiențe, de această dată cu impact emoțional puternic. O situație financiară se poate rezolva, poate ajunge la maturitate și poți culege roadele. O sumă de bani îți poate intra în conturi.

Săgetător

Este o zi favorabilă pentru a-ți manifesta din plin sentimentele față de partenerul de viață. Posibil să reușești prin dialog să-ți consolidezi puternic relația, căsnicia.

Capricorn

La locul de muncă ai toate șansele să culegi roadele efortului depus. Astfel, poți deschide un nou capitol profesional, poți să închei cu brio un proiect. Evită să-ți dai demisia dacă nu ai un precontract semnat în altă parte.

Vărsător

Ai mari șanse să duci relația cu persoana iubită la un nivel de evoluție. Posibil să îți faci planuri legate de copii. Dacă ești singură, poți întâlni prin intermediul internetului o persoană care să-ți trezească interesul.

Peşti

Dacă ești implicat într-o tranzacție imobiliară, o vânzare/cumpărare, azi ai toate șansele să obții cel mai bun preț și să negociezi conform cu dorințele tale.