Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Berbec

Azi trebuie să ai grijă la promisiunile pe care le-ai făcut în trecut. Încearcă să nu îți încalci cuvântul pentru că nici ție nu ți-ar plăcea să te afli într-o astfel de situație. Spre seară te-ai putea întâlni cu o persoană din trecutul tău.

Taur

Atenție la sănătatea azi! Riști să răcești sau să ai probleme respiratorii. Mergi măcar la farmacie dacă nu ai timp de medic și încearcă să mănânci fructe și legume proaspete și să bei ceaiuri.

Gemeni

Vestea că cineva din anturajul tău ar putea avea un copil în viitorul apropiat te surprinde. Nu te așteptai la o astfel de surpriză, dar te bucuri din tot sufletul.

Rac

Sunt șanse mari azi se primește o invitație la o petrecere sau la un eveniment care va avea loc în preajma Crăciunului. Ar trebui să accepți această invitație pentru că o să cunoști o mulțime de persoane interesante dacă vei participa.

Leu

Îți găsești alinarea într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum. Familia ar putea suspecta că e ceva în neregulă cu tine, așa că ar fi bine să îi asiguri că nu este o problemă gravă.

Fecioară

Azi ai nevoie de timp pentru tine, însă munca obligă să stai până târziu la serviciu. Încearcă măcar la sfârșitul zilei să îți aloci fie și o oră pentru tine. Relaxează-te așa cum îți place.

Balanţa

Uită de grijile zilei și bucură-te de vestea extraordinară pe care o primești astăzi. Dacă simți nevoia să sărbătorești la finalul zilei, invită-ți prietenii în oraș.

Scorpion

Azi trebuie să ai grijă la economii și la tot ce ține de planul financiar. Sunt șanse mari să îți crești bugetul, dar există și niște riscuri pe care va trebui să ți le asumi.

Săgetător

Orice s-ar întâmpla astăzi, ține cont de sfaturile pe care le-ai primit recent de la o persoană mai în vârstă. Acum e momentul să îi dovedești că ți-ai învățat lecția.

Capricorn

Investițiile majore nu sunt favorizate azi. Nu semna contracte, nu lua credite și nu te îndatora la prieteni. E o zi în care mai bine eviți cu totul schimbările din sectorul financiar.

Vărsător

O persoană interesantă apare în calea ta și îți fură inima. Te-ai putea îndrăgosti la prima vedere azi, ceea ce nu ți s-a mai întâmplat de multă vreme. Uite că astrele îți fac o surpriză chiar înainte de Crăciun!

Peşti

Veștile bune nu contenesc azi - încă de la primele ore ale dimineții vei afla ceva minunat, iar până spre seară o să îți vină să urli de bucurie, atât de multe vești grozave vei primi!