Horoscopul zilei de 12 decembrie 2017

Berbec

Începi ziua cu energie, dar pe măsură ce amiaza se apropie, îţi cam pierzi din această energie. Cineva din anturajul de la locul de muncă îţi propune o nebunie, dar nu prea ai dispoziţia necesară de a face asta. Cine ştie, dacă nu rişti, nu câştigi, ştii cum se spune...

Taur

Astăzi ai o mulţime de lucruri de rezolvat la locul de muncă, dar o petrecere anunţată după program - poate chiar petrecerea firmei - te face să treci mai uşor peste această zi. Până la urmă, distracţia are această putere de a te motiva oricând, acesta-i adevărul!

Gemeni

Te bucuri de o zi plină de veşti bune, dar şi de reuşite la locul de muncă. Dacă veştile au mai degrabă legătură cu starea ta de sănătate, sau a unei persoane dragi, la locul de muncă ai putea afla că urmează să primeşti o mărire de salariu sau un bonus.

Rac

Cineva din grupul de prieteni îţi dă o veste extraordinară azi, veste pe care o aşteptai într-un fel, dar la care renunţasei să mai speri. Iată că azi, în sfârşit, afli acest lucru şi ziua ta se înseninează brusc mai apoi.

Leu

Lucrurile încep să se aşeze azi în viaţa ta personală, după o perioadă de nelinişte. Relaţia cu partenerul de cuplu se îmbunătăţeşte şi ea, iar asta înseamnă că în sfârşit începi şi tu să zâmbeşti. E minunat! Era timpul.

Fecioară

Încă de la primele ore ale dimineţii, cineva te trezeşte să-ţi dea o veste excelentă. Azi e despre familie, despre zâmbetele celor dragi şi despre multă bucurie. O să ai o zi minunată, pentru că o vei începe perfect şi nimic altceva nu va mai conta.

Balanţa

Ziua de azi va însemna pentru tine reluarea unei legături cu o persoană din trecut. Fie că îi vei cere tu iertare, fie că îţi va fi cerută iertarea, ideea este că la sfârşitul zilei vei simţi că ţi s-a luat o piatră de pe inimă, iar asta e tot ce contează!

Scorpion

Te aşteaptă o zi plină de lucruri inedite, neaşteptate... plină de surprize! Dincolo de nişte surprize pe care colegii de muncă ţi le-au pus la cale, sunt şanse mari ca azi partenerul de cuplu să te informeze că a pregătit o escapadă romantică la munte pentru voi doi, lucru care te-ar putea emoţiona până la lacrimi.

Săgetător

Începi ziua cu multă energie, dar o persoană toxică de la locul de muncă îţi consumă această energie şi te indispune. În ultima perioadă, oricât de veselă ai ajunge tu la serviciu, această persoană se încăpăţânează să-ţi strice ziua. Poate e cazul să îi spui asta.

Capricorn

Îţi dedici întreaga zi de azi pentru a căuta un cadou special, pentru o persoană importantă din viaţa ta. Nu-ţi ignora munca, şefii sunt cu ochii pe tine şi se aşteaptă la rezultate foarte bune de la tine, ca de obicei.

Vărsător

Azi ai putea avea o mică problemă de sănătate, poate o viroză de sezon, poate o durere de dinţi neaşteptată. Încearcă să o rezolvi cumva, dacă nu vrei să-ţi strice întreaga zi şi întreaga seară.

Peşti

Încerci să cazi la pace cu cineva de la locul de muncă astăzi, dar pentru că nu-ţi plac compromisurile, e posibil să nu fie chiar atât de uşor. Spre seară, o veste importantă te zguduie din temelii şi aproape că te face să plângi.