Horoscopul zilei de 12 august 2019

Berbec

Azi discuți despre o posibilă călătorie sau mutare în străinătate. Poate avea legătură cu un nou loc de muncă. Sfatul nostru este să te orientezi către noi cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Taur

Se întrevăd discuții pe teme financiare egate de banii partenerului de viață sau de banii pe care-i deții împreună cu alții. Șanse de câștig.

Gemeni

Se îmbunătățește relația cu persoana iubită și nu este exclus ca astăzi să discutați despre  căsătorie. În plan profesional se întrevăd discuții cu partenerii de afaceri.

Rac

Ai șansa de a fi avansată în funcție, de a primi laude și aprecieri. Profită de moment pentru a face un pas către îndeplinirea aspirațiilor profesionale.

Leu

Poți cunoaște o persoană care să-ți dea simțurile peste cap și să începi o nouă poveste de dragoste. Dacă ai deja o relație puteți discuta despre posibilitatea de a avea un copil.

Fecioară

Se întrevăd discuții benefice și plăcute cu membrii familiei. Posibil să discutați despre o locuință, poate chiar schimbarea domiciliului.

Balanţa

Îți faci planuri de vacanță sau chiar decizi să iei biletele și să pleci într-o călătorie. Comunici foarte bine cu cei din jur și legi noi prietenii.

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru a negocia condițiile financiare ale unui contract, poate chiar să ceri o mărire de salariu. Cineva îți poate returna o sumă de bani.

Săgetător

Simți că de astăzi viața ta capătă un nou sufle. Vei fi energică, entuziastă, plină de viață și foarte optimistă.

Capricorn

Este posibil ca o serie de gânduri să nu-ți dea pace astăzi. Poți revedea o persoană din trecut și este momentul să vindeci o rană emoțională.

Vărsător

Este o zi favorabilă pentrua petrece cu prietenii, pentru a îmbunătăți conexiunea cu cei dragi și a face planuri de viitor împreună.

Peşti

Simți că situația se îmbunătățește la locul de muncă. Te vei simți apreciată și motivată să-ți îndeplinești sarcinile și responsabilitățile.