Horoscopul zilei de 12 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Berbec

Primești un sfat înțelept de la o persoană în vârstă și ar fi frumos din partea ta să ții cont de acest sfat. Ba chiar astrele îți sugerează asta. Dacă nu, o să vezi că vei ajunge la aceleași vorbe, la aceeași concluzie. E treaba ta dacă alegi calea mai ușoară sau calea mai grea.

Taur

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Taur

Dacă totul ar fi doar așa cum ne dorim în viață, viața n-ar mai avea farmecul ei. Azi o să primești o veste mai puțin plăcută, dar nu gravă, numai că tu vei face din țânțar armăsar și vei transforma totul într-o dramă. Nu mai exagera!

Gemeni

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Gemeni

Credeai că azi vei pleca într-o scurtă vacanță sau deplasare, dar planurile se schimbă în ultimul moment și totul devine frustrant. Din păcate, astrele indică faptul că azi vei sta acasă, fie că îți doreai, fie că nu... Nu te supăra prea tare, ai timp și de vacanță!

Rac

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Rac

O să muncești mult azi, chiar dacă e week-end, pentru că vrei să pui totul la punct înainte de o scurtă vacanță. Astrele sunt de partea ta, așa că vei avea parte de energie, bună dispoziție și mult spor. Spre seară ai toate șansele să te vezi cu o persoană dragă pe care nu ai mai întâlnit-o de multă vreme.

Leu

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Leu

Fie că mergi la mare, la munte, fie că mergi la un picnic - cert e că azi nu ai stare deloc și vrei să fugi cât mai departe de casă - astrele vor fi de partea ta și vei avea parte de multă distracție și oameni minunați în jurul tău!

Fecioară

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Fecioară

Reușești să spui tot ce ai pe suflet cuiva, însă această persoană nu apreciază deschiderea ta, ba chiar s-ar putea să te ia și puțin peste picior și să-ți rănească sentimentele. Data viitoare, nu-ți mai pune sufletul pe tavă!

Balanţa

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Balanță

Un sărut furat, câteva priviri intense și gata... ești cucerită. Azi cineva îți va spune vorbe dulci și se va apropia de tine într-un mod în care nu ai mai experimentat până acum. O să-ți placă tot acest flirt. Aveai nevoie de așa ceva în viața ta!

Scorpion

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Scorpion

Niște bani pe care îi primești sau îi găsești schimbă toată situația de azi. O să te bucuri de ei, mergând într-un loc în care ți-ai dorit de multă vreme să ajungi. Astrele te sfătuiesc să te relaxezi, pentru că ai nevoie de asta după o perioadă atât de stresantă.

Săgetător

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Săgetător

Când credeai că nimeni nu te mai poate înțelege, uite că azi apare o persoană pe umărul căreia poți plânge în voie. Această persoană te va asculta, te va îndruma în direcția cea bună și îți va schimba complet starea de spirit.

Capricorn

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Capricorn

Reușești să termini toate treburile casnice într-un timp foarte scurt azi, așa că ar fi bine să te relaxezi puțin. Astrele îți indică locuri de relaxare undeva în jurul unei ape. Mergi la piscină, la ștrand sau la spa și renunță la toată energia negativă acumulată săptămâna aceasta.

Vărsător

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Vărsător

Un cadou de la o persoană dragă îți înveselește ziua. În plus, cineva din familie vine la rândul său cu o veste bună și cu multă energie, așa că starea de spirit ți se îmbunătățește semnificativ după amiază.

Peşti

Horoscopul zilei de 12 august 2017 - Pești

Primești o veste bombă - cineva te cheamă într-o excursie unde nu va trebui să plătești nimic sau poate chiar vei câștiga o excursie. Oricum ar fi, începi și termini ziua cu zâmbetul pe buze și cu o energie de invidiat.