Horoscopul zilei de 12 aprilie 2020

Berbec

Poți fi puțin cam prea impulsivă astăzi și va trebui să fii mai atentă la gestionarea emoțiilor. Ai chef de vorbă și te lași atrasă în tot felul de bârfe și faci tot felul de scenarii cu cei dragi.

Taur

Încearcă să-ți controlezi excesele astăzi pentru că ai tendința de a vorbi mult și poți face afirmații pe care mai apoi să le regreți, ai tendința de a mânca mult, de a bea mult și de a dormi puțin. Un cocktail deosebit care-ți poate aduce probleme de sănătate!

Gemeni

Oboseala psihică își poate spune cuvântul. Auzi lucruri noi și încerci să le înțelegi, te frămânți, intri în conversații obositoare și te atrag subiectele impactante. De preferat ar fi să dormi astăzi, să te odihnești.

Rac

Încearcă să-ți controlezi apetitul culinar pentru că a-ți revărsa emoțiile astfel nu va face decât să-ți aducă niște kilograme în plus. Poți avea o intuiție excepțională și vise profetice, revelatorii.

Leu

Ești foarte stresată în legătură cu zona profesională sau legat de stabilitatea ta financiară. Nu lăsa fricile să-ți acapareze gândirea, ci încearcă să vezi doar partea plină a paharului. Sigur există!

Fecioară

Ai nevoie să te echilibrezi, să-ți acorzi mai multă atenție ție și să-i lași pe ceilalți să se descurce singuri. Este o zi foarte bună pentru a-ți reîncărca bateriile!

Balanţa

Începi să-ți conturezi niște viziuni despre un proiect profesional și este foarte probabil ca astăzi să stai de vorbă cu persoane importante în acest sens. Atenție la accidentări și la problemele osoase, mai ales dacă acestea există!

Scorpion

Nu prea ai chef de discuții astăzi și s-ar putea să-ți fie testată răbdarea de o persoană din anturaj, poate chiar din familie care insistă să ți se plângă. Oare nu mai bine încui ușa casei și te odihnești?

Săgetător

Ai nevoie de mai multă iubire și simți, la rândul tău, să oferi mai multă iubire, mai multă grijă și atenție celor dragi. Este o zi bună pentru a face ceva romantic, pentru a-ți surprinde plăcut partenerul de viață.

Capricorn

Tu îți faci planuri de viitor astăzi, mai ales în direcția profesională. Nici nu îți dai seama că este weekend și că trebuie să te odihnești. Partea bună este că toate aceste lamentări ale tale îți vor aduce pe tavă și soluții.

Vărsător

Ești agitată și ai ai tendința de a vorbi mult și de a acapara dialogul. Va trebui să te mai temperezi! Pe de altă parte, s-ar putea să primești vești foarte bune legate de partea financiară.

Peşti

S-ar putea să te cuprindă niște sentimente nostalgice, niște regrete, niște amintiri, însă acest aspect te poate ajuta să te conectezi mai mult la spiritualitate, la Divinitate. Credința și rugăciunea te pot ajuta să înțelegi niște aspecte importante legate de viața ta.