Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019

Berbec

Este posibil să primești o veste destabilizatoare sau o persoană dragă, în carea veai încredere mare, să te dezamăgească.

Taur

Ai tendința de a te opune la tot ceea ce vine nou spre tine și mai mult de atât opui rezistență la ajutorul venit din exterior.

Gemeni

Încearcă să nu mai arunci cu banii în stânga și-n dreapta. Cu cât cheltui mai mult acum, cu atât vei strânge cureaua mai mult în viitor.

Rac

Vei reuși să te impui la locul de muncă și să rezolvi cu succes, eficient o problemă profesională. Zi favorabilă pentru aprecieri și mulțumiri.

Leu

Ai șansa să recuperezi o sumă de bani sau cineva să-ți facă un cadou valoros. Încearcă să faci mai multe economii, mai ales dacă nu ai de făcut plăți urgente și absolut necesare.

Fecioară

Cineva din familie îți face o surpiză sau îți aduce o veste bună. Poate fi vorba de regimul unei locuințe sau de mărirea familiei.

Balanţa

Este posibil să ai parte de momente dificile în relația de cuplu și, dacă nu vei administra responsabil și cu înțelepciune situația, s-ar putea să ajungi chiar și la despărțire.

Scorpion

Ai grijă la alimentație, la termenul de valabilitate al produselor, dar mai ales la combinațiile alimentare pe care le faci. Risc de toxiinfecție alimentară.

Săgetător

Este posibil să primești reproșuri din partea persoanei iubite, însă te sfătuim să nu pui chiar totul la suflet. Înceracă să ai răbdare și vei vedea că timpul le va rezolva pe toate.

Capricorn

Ai tendința de a te suprasolicita la locul de muncă și acest aspect îți poate aduce probleme de sănătate. Te sfătuim să începi să delegi sarcini.

Vărsător

Încearcă să nu mai crezi tot ce auzi sau tot ce ți se spune. Nu toți oamenii sunt la fel de sinceri, onești și altruiști ca tine.

Peşti

O părere de rău cu privire la o persoană dragă te poate învălui astăzi și-ți poate strica toată buna dispoziție. Gânduri și frământări te pot acapara acum.