Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Berbec

Niște sarcini suplimentare primite la locul de muncă te vor lua prin surprindere și-ți vor strica toată buna dispoziție cu care ți-ai început ziua. În plus, te vor forța să stai peste program, însă încearcă să nu faci o tragedie din asta.

Taur

Programezi o întâlnire cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme și te vei bucura de momente pline de energie și bună dispoziție.

Gemeni

Este posibil ca astăzi să ai o discuție foarte serioasă cu o persoană de la locul de muncă, însă nu un coleg, ci o persoană cu funție înaltă, ierarhic superioară.

Rac

Reușești să rezolvi și să duci la bun sfârșit o situație, un proiect, care ți-a acaparat timpul liber în ultima perioadă. Dacă cineva se oferă să te ajute, nu ezita să accepți.

Leu

O discuție cu o persoană din străinătate, posibil cu o rudă, s-ar putea să te scoată din minți și să devii agresivă verbal. Încearcă să rezolvi totul prin dialog calm.

Fecioară

În relația de cuplu se anunță o zi minunată pentru comunicare și negociere. Dacă vei ști cum să abordezi situația, vei întoarce totul în favoarea ta și vei obține ceea ce-ți dorești.

Balanţa

Concentrarea de care dai dovadă astăzi la locul de muncă te va epuiza, însă vei reuși să finalizezi tot ceea ce ți-ai propus și te vei bucura de aprecierea șefilor.

Scorpion

Problemele de sănătate cu care te-ai confruntat până acum vor începe să se amelioreze de astăzi și tu vei avea o stare generală din ce în ce mai bună.

Săgetător

Te înțelegi din ce în ce mai bine cu membrii familiei și s-ar putea ca astăzi să primești o ofertă de nerefiuzat din partea acestora.

Capricorn

Azi vei avea puterea și curajul de a te impune în fața unor persoane care în mod normal te intimidează, prin urmare nu rata ocazia de a câștiga teren.

Vărsător

Cheltuielile pe care le vei face astăzi s-ar putea să nu fie pe placul partenerului și ar fi bine să stabiliți de comun acord o listă a priorităților.

Peşti

Simți nevoia să te retragi departe de agitație și să pui la cale un plan de suplimentare a veniturilor. Nu ar fi rău să pui câteva întrebări în cercul tău de cunosștințe, ofertele par a te căuta.