Horoscopul zilei de 11 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să se implice într-un proiect care să le aducă satisfacție profesională și recunoașterea meritelor. Atenție la comunicarea cu persoana iubită care poate degenera într-un conflict.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să întâlnească o persoană de care să se îndrăgostească la prima vedere, însă sunt sfătuiți să testeze mai întâi terenul și apoi să se arunce într-o poveste de dragoste.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să cheltuie cu prudență banii și în niciun caz să nu facă astăzi investiții majore. Riscul de a pierde o sumă de bani este destul de mare.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să stea de vorbă cu o persoană mai în vârstă care le poate da niște soluții la problemele cu care se confruntă. Pe de altă parte, nativii pot primi un cadou din partea unui membru al familiei.

Leu

Cei născuți în zodia Leu reușesc astăzi să rezolve o situație legată de locuință, posibil de natură administrativă. Nativii sunt bine dispuși și acest aspect îi poate ajuta în consolidarea unor relații cu colegii de muncă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de niște dialoguri interesante la locul de muncă, iar nativii sunt sfătuițe să fie atenți la detalii deoarece ar putea folosi informațiile în rezolvarea unei situații personale.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță sunt tentați să facă schimbări de look, de garderobă și chiar să reamenajeze locuința. Nu sunt, însă, recomandate investițiile majore.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia astăzi să demareze un proiect pe care-l credeau eșuat, iar nativii nu ar trebui să dea înapoi chiar dacă nu vor fi încurajați de cei din jur în acsete demersuri.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șansa de a pleca astăzi într-o călătorie de afaceri, iar la drum să întâlnească persoane importante, cu funcție, care să le susțină niște idealuri și împreună să pună bazele unui proiect de viitor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi energici în prima parte a zilei, iar acest fapt îi poate ajuta să finalizeze niște sarcini mai vechi. Spre seară trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei pentru că ar putea degenera în adevărate scandaluri.

Vărsător

Socializarea este astăzi punctul lor forte, iar cei născuți în zodia Vărsător au ocazia de a-și face noi prieteni și cu ajutorul lor să-și deschidă noi orizonturi. Celor care pleacă astăzi la drum li se cere mai multă prudență.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești pot clarifica astăzi o situație de familie, posibil legată de locuință sau în care este implicat și partenerul de viață. Configurația astrală a zilei oferă oportunitatea nativilor de a-și îmbunătăți veniturile cu mici sume de bani venite pe neașteptate.