Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Berbec

Începi ziua concentrându-te pe latura concretă, practică a existenței. Ai acum abilitatea de a îmbina eficient utilul cu plăcutul, să folosești în avantaj personal propriile abilități și să atragi astfel câștigul de partea ta, îndeosebi în prima parte a zilei. Călătoriile, comunicarea dar și relația cu rudele apropiate, cu vecinii îți pot aduce răspunsuri importante, știind cum să te pui într-o lumină favorabilă.

Taur

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Taur

Ești în plină formă, încă de la începutul acestei zile. Știi exact ce ai de făcut, care sunt prioritățile tale doar că mai sunt câteva obiective de lămurit, în privința relației cu superiorii. Lasă-te inspirat și nu te grăbi să iei decizii, mai ales dacă este vorba despre carieră. Ești în faza în care cântărești, tatonezi pentru a vedea ce se află, de fapt, în spatele unor propuneri de colaborare. Există acum riscul ca ceilalți să abuzeze de bunătatea și de înțelegerea ta.

Gemeni

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Gemeni

Preferi să te retragi în lumea ta fiind momentul în care faci bilanțul, în privința relațiilor de prietenie dar și în ceea ce privește planul financiar. Este o zi în care ai ocazia să aprofundezi un anumit domeniu, poți să pornești într-o nouă direcție, din punct de vedere profesional, dacă ții cont de intuiție. Sfaturile venite din partea familiei sunt binevenite, totul este să accepți și părerile celorlalți.

Rac

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Rac

Socializând mai mult poți avea ocazia de a afla ceea ce dorești, pentru a putea să-ți îndeplinești obiective importante, legate de carieră. Lasă-te inspirat de prieteni și nu intra în panică, indiferent de veștile pe care le vei afla. Este o zi intensă, din punct de vedere senzual, sentimental, o perioadă în care te gândești destul de serios la implicarea într-o nouă relație de dragoste.

Leu

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Leu

Ziua analizată aici poate fi una destul de promitățoare, din punct de vedere profesional dar și financiar. Te gânești acum să concretizezi unele idei mai vechi și să dai startul unui (nou) parteneriat și/sau afacere. Apelează la originalitate, la capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți și, mai ales, la energia și inteligența de care dispui și totul va fi în avantajul tău.

Fecioară

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Fecioara

Sunt favorizate acum călătoriile lungi, examenele și tot ceea ce implică străinătatea, totul este să te folosești de informațiile pe care le deții, la modul constructiv. Se discută mai mult despre viitorul unei relații de dragoste și totuși ceva pare că nu este tocmai așa cum ți-ai propus inițial.

Balanţa

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Balanța

Ești mult mai senzitiv intuind cu ușurință adevărul din spatele unor evenimente, conversații. Nu vei duce lipsă de ambiție și de curaj pentru a putea să-ți îndeplinești ambiții în plan profesional. Te gândești foarte serios să faci o călătorie peste hotare sau să comunici mai mult cu persoane aflate la distanță.

Scorpion

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Scorpion

Ai acum ocazia să ajungi la un acord important, mai ales dacă este vorba despre o afacere în care ești implicat. Sunt avantajate relațiile de prietenie, participarea la seminarii, susținerea de interviuri. Atenție însă la documentele pe care le semnezi, existând acum riscul crescut de a intra în încurcături, probleme legislative.

Săgetător

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Săgetător

Te poți bucura de realizări la locul de muncă știind cum să atragi aprecierea superiorilor dar pe cea a colegilor. Nimic nu este prea greu, cât timp muncești cu dedicație și respecți programul, obligațiile de serviciu. Comunici mai mult și mai eficient dând dovadă de spontaneitate și originalitate.

Capricorn

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Capricorn

Începi această zi cu o oarecare stare de optimism, de încredere că se vor lămuri multe lucruri, în legătură cu relația de dragoste. Ai acum ocazia să constați că tot răul a fost spre binele de mai târziu. În partea a doua a acestei zile te concentrezi mai mult pe câștigul financiar și pe concretizarea unor proiecte care vizează casa, familia dar și relația de cuplu.

Vărsător

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Vărsător

Ești plin de energie, fie că ești acasă sau la serviciu, ai tot felul de idei, care de care mai originale și mai nonconformiste. Ești dornic să aduci tot felul de schimbări, transformări în viața ta, începând cu mediul în care locuiești și/sau muncești. La sfârșitul zilei știi cum să te pui în valoare, să atragi atenția sexului opus fapt care nu este tocmai pe placul partenerului de viață (evident, dacă ești implicat într-o relație de cuplu stabilă).

Peşti

Horoscopul zilei de 4 septembrie 2017 - Pești

Este recomandat să dai dovadă de mai multă obiectivitate și detașare, lăsând deoparte reproșurile și starea de vinovăție. Te poți confrunta cu probleme în relația cu părinții sau se poate strica un obiect important din gospodărie, pe la jumătatea zilei. Relația cu copiii este mult mai destinsă, în a doua parte a perioadei analizate, când reușești să ajungi la un acord cu aceștia.