Horoscopul zilei de 11 octombrie 2019

Berbec

Atenție la posibilele accidente. Vezi pe unde mergi, ca să nu te împiedici, și nu te apuca de nimic extrem sau exagerat azi. Mai bine te concentrezi pe prevenție, decât pentru soluții ulterioare.

Taur

Un gest făcut din neatenție în public te-ar putea rușina. Încearcă să nu te ascunzi, dacă acesta e cazul, mai bine îți asumi și gata tot ceea ce faci, e mult mai simplu așa.

Gemeni

Partenerul de viață îți cere o explicație legată de comportamentul tău din ultima vreme, dar tu nu știi ce să-i spui. Ar fi cazul să-ți găsești totuși cuvintele mai repede.

Rac

O călătorie planificată din timp ar putea deveni azi subiect de discuție între tine și o persoană apropiată. Lucrurile nu stau așa cum preconizai, iar asta îți provoacă o anumită stare de stres.

Leu

Ai nevoie de complimente, iubire și gesturi de afecțiune pentru a trece peste ziua de azi, o zi destul de dificilă emoțional. Partenerul de cuplu te susține și te ajută mult în acest sens.

Fecioară

E timpul să spui clar ce ai pe suflet, chiar și la locul de muncă, unde șefii vor de la tine din ce în ce mai mult, iar tu simți că nu mai poți pur și simplu.

Balanţa

O discuție deschisă cu partenerul de cuplu poate scoate la iveală detalii secrete din relația voastră. Încearcă să nu-l judeci, atâta timp cât nu ți-a făcut nimic rău, ci mai degrabă să-l susții.

Scorpion

Azi ai putea găsi o mică comoară, sigur, fără ca tu să știi asta. Cumva ai putea da peste un obiect vechi prețios sau peste o hârtie importantă. Ai grijă la ce-ți iese în cale și nu trece rapid peste micile detalii care-ți acaparează privirea.

Săgetător

Azi ai putea simți nevoia de comunicare. O să vrei să îi spui cuiva ce ai pe suflet, să-ți verși amarul, cum se spune popular. Ai grijă însă pe umerii cui faci asta, pentru ca temerile tale să nu iasă la iveală mai târziu.

Capricorn

E timpul să te trezești la realitate. Zilele acestea ai tot visat cu ochii deschiși, iar asta nu te-a dus nicăieri. Ai nevoie de o minte mai limpede, concentrează-te azi!

Vărsător

Dragostea plutește în aer azi, dar din păcate și gripa face același lucru, iar tu te-ai putea îmbolnăvi. Ia niște vitamina C, mănâncă mai sănătos și nu uita să te speli des pe mâini. Fă tot ce poți pentru a nu lua virusul.

Peşti

Azi ai putea primi o vizită neanunțată și, mai mult decât atât, oaspetele tău ar putea veni cu încă o persoană, care te calcă pe nervi încet, dar sigur. Menține-ți calmul, sigur vei ieși mai repede din situația asta dacă ai mintea limpede.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!