Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Berbec

Îți faci griji cu privire la o situație financiară sau profesională și te sfătuim să te concentrezi pe relaxare și să-și petreci timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

Taur

Vei duce lungi și obositoare dialoguri cu cei din jur și vei încerca să-i convingi, să le schimbi niște idei. Este în zadar munca ta și nu vei reuși decât să te stresezi.

Gemeni

Cineva s-ar putea să încerce să te păcălească într-o situație financiară. Nu da bani cu împrumut și ai grijă la investițiile pe care le faci.

Rac

Ai parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu și nu veți reuși să ajungeți la nicio concluzie, mai ales că nu ești dispusă să faci compromisuri sub nicio formă.

Leu

Activitățile de astăzi te vor stresa și obosi peste măsură astfel încât s-ar putea să amâni, să anulezi niște planuri făcute împreună cu prietenii.

Fecioară

Nu vei avea parte de prea multă liniște astăzi și toată lumea va trage de tine și-ți va cere câte ceva. Atenție la conflictele din relația de cuplu care pot lua o întorsătură nefastă.

Balanţa

Te preocupi de activitățile gospodărești și simți nevoia să-ți petreci mai mult timp alături de cei dragi. Nu ți-ar strica o ieșire în natură alături de familie.

Scorpion

Te concentrezi cu greu la ceea ce ai de făcut și ai tendința de a-ți ignora problemele tale, în schimb sari în ajutorul celorlalți. Nu te aștepta să ți se mulțumească pentru asta și nu te lăsa dezamăgită de atitudinea celor din jur.

Săgetător

Ai așteptări prea mari de la cei din jurul tău și s-ar putea să fii foarte ușor dezamăgită. Atenție că ai tendința de a exagera și poți intra în conflict cu cei din jur.

Capricorn

Simți o neliniște sufletească, interioară și cu greu îți vei da seama care este cauza. Încearcă să te relaxezi mai mult și sî petreci timp cu persoanele dragi, în special cu partenerul de cuplu care te va înțelege mai bine ca oricine.

Vărsător

Vei intra într-o pasă de negare, de neacceptare a ta, a unor decizii luate și a unor evenimente petrecute. Tristeșe exagerată. Caută echilibrul în tine și vei reuși să depășești cu bine momentul.

Peşti

Este posibil să fii dezamăgită de un prieten sau tu, la rândul tău să dezamăgești pe cineva. Nu sunt excluse conflictele și ultimatumurile în relația de cuplu.