Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2017

Berbec

Astăzi este momentul unui nou început în relația de cuplu după ce ați cam neglijat-o în ultimul timp și, în plus, certurile cu partenerul nu au făcut decât să vă distanțeze și mai mult. Petrece-ți cât mai mult timp în brațele sale și fă abstracție de restul lumii și restul grijilor.

Taur

Ai tendința de a fi mai geloasă ca de obicei și s-ar putea să te cerți cu partenerul din cauza posesivității tale. Încearcă să fii mai înțelegătoare și să realizezi că toate aceste neînțelegeri vă îndreaptă încet și sigur către despărțire.

Gemeni

Azi este o zi ideală să ieși la cumpărpturi pentru că vei cheltui banii cu folos. Ai putea investi într-o pereche de ghete de calitate și apoi să sărbătorești achiziția cu prietenii tăi, în oraș.

Rac

Resimți o oarecare stare de oboseală și simți nevoia să dormi toată ziua. Nu trebuie să te panichezi, este momentul să te odihnești și să te relaxezi pentru a nu-ți pune în pericol sănătatea.

Leu

O stare de indispoziție combinată cu moleșeală ți-ar putea strica prima zi de weekend. Dacă te simți rău, evită să ieși din casă pentru a nu te suprasolicita și mai mult. Poate a venit momentul să spui stop anumitor solicitări din exterior.

Fecioară

Familia este pe primul loc azi și încerci din răsputeri să le faci pe plac. O ieșire cu copiii in parc, dacă vremea va fi frumoasă, sau o vizită la teatrul de comedie nu ți-ar strica absolut deloc. Profită de cei dragi!

Balanţa

Încearcă să-ți faci ziua cât mai frumoasă și evită să te iei la harță cu membrii familiei, mai ales cu copiii. Pentru a le face pe plac tuturor, îți recomandăm să-ți petreci ziua la shopping și să închei cu o cină în oraș alături de cei dragi.

Scorpion

Vei alege să-ți petreci prima zi de weekend departe de oraș. Fie alegi să faci o vizită rudelor mai îndepărtate, fie să te detensionezi în brațele partenerului, undeva într-o zonă montană.

Săgetător

Gândurile legate de bani nu-ți dau pace și îți propunem să dai crezare intuiției, iar astăzi să-ți asculți instinctul care îți șoptește să ieși în aer liber, să faci o plimbare cu bicicleta sau cu rolele, sau, cel puțin, o plimbare pe jos în natură.

Capricorn

Nu ești în apele tale și insiști să-ți aprofundezi starea stând închisă în casă și meditând. Răspunde la propunerea făcută de cineva din familie și pleacă într-o vizită. Te vei simși mai bine ulterior și vei reuși să dormi ca un bebeluși.

Vărsător

O durere de cap sau o stare de greață te vor forța să-ți anulezi planurile făcute pentru astăzi. Alege să gătești ceva bun și urmărește-ți serialul preferat din mijlocul patului. Până seara s-ar putea să te simți minunat și să programezi o ieșire în club.

Peşti

Ești în centrul atenției în cercul de prieteni și acest lucru, surprinzător, dar îți place. Ești mai comunicativ ca niciodată și pus pe distracție. Sună-ți prietenii și invită-i la un chef la tine acasă sau, de ce nu, invită-te tu la ei acasă. Ii vei surprinde, cu siguranță.