Horoscopul zilei de 11 martie 2020

Berbec

Dragostea poate să apară în viața ta într-un fel în care nu te-ai fi așteptat niciodată. Ține-ți inima deschisă și acceptă noile provocări pe care viața ți le scoate în cale.

Taur

E timpul să îi spui cuiva adevărul și să nu te mai ascunzi. Oricum l-ar fi aflat mai devreme sau mai târziu. Nu are rost să trăiești cu piatra asta pe inimă pentru că oricum o să iasă la iveală mai devreme sau mai târziu.

Gemeni

Zi grea la serviciu, dar din fericire reușești s-o duci la bun sfârșit. Nu pune la suflet răutățile celor din jur, pentru că nu are rost. Străduiește-te să zâmbești.

Rac

Te străduiești să faci față unei situații dificile azi, însă e posibil să clachezi, din păcate. Menține-ți calmul și cere ajutorul dacă simți că te-ai apropiat de limita răbdării.

Leu

E timpul să te uiți în urmă, să vezi exact pe cine ai rănit și să-ți ceri scuze. Nu mai poți trăi cu vina asta. A venit momentul să-ți golești sufletul de toate greutățile.

Fecioară

Azi va trebui să iei o decizie despre viitorul tău așa că ai grijă ce faci. Ține cont de intuiția ta unică și de rațiune. Inima vrea să mergi spre căi greșite de această dată.

Balanţa

Azi ai putea afla un lucru interesant despre o persoană pe care o placi sau chiar despre partenerul de cuplu, dacă ești într-o relație. O să-i descoperi o altă latură, iar asta te va entuziasma.

Scorpion

Sunt șanse mari ca azi să primești bani dintr-un loc din care nu te-ai fi așteptat. E bine să-i ții pentru zilele mai negre, pentru că știi foarte bine că ai tendința de a cheltui impulsiv uneori.

Săgetător

Dragostea îți dă emoții mari azi. Încearcă să nu tragi concluzii pripite pentru că nu e deloc în regulă. Toate cuplurile se mai ceartă. Judecă la rece!

Capricorn

Vești bune despre sănătatea unor persoane dragi, poate a părinților sau bunicilor. Azi te relaxezi și, mai mult decât atât, s-ar putea chiar să faci planuri pentru un week-end departe de oraș.

Vărsător

S-ar putea să afli că o călătorie s-a amânat sau anulat. De asemenea, situația poate fi valabilă și în legătură cu unele cursuri, seminarii. Ceva îți dă programul peste cap!

Peşti

Astăzi sunt șanse mari să primești vești bune de la serviciu. Bucură-te de tot ceea ce afli pentru că meriți tot ce e mai bun - ai muncit mult, iar acum a venit vremea să culegi roadele muncii tale.