Horoscopul zilei de 11 martie 2019

Berbec

Dai dovadă de energie și chef de muncă. Se pare că weekendul ți-a priit și te-ai întors cu forțe proaspete. Încearcă să-ți canalizezi atenția pe finalizarea proiectelor mai vechi.

Taur

Nu te simți în apele tale și ești stresată. Este posibil să fie vorba de un stres legat de o problemă de sănătate persoanlă sau a cuiva drag. Caută să fii mai optimistă și să gândești pozitiv. Totul are rezolvare!

Gemeni

Poți avea parte de niște momente tensionate în dialogul cu un prieten și se pot spune cuvinte dure de natură să te pună pe gânduri: merită sau nu merită efortul tău? Dar ajutorul tău?

Rac

Te sfătuim să fii atentă la dialogurile pe care le ai la locul de muncă sau cu partenerii de afaceri pentru că ți-ai putea leza imaginea astăzi.

Leu

Ai parte de frământări legate de sectorul profesional și nu este exclus să iei niște decizii greșite. Mai bine amână momentul.

Fecioară

Poți primi o sumă de bani pentru care te-ai luptat în trecut, posibil o moștenire sau un partaj. În unele cazuri este vorba doar de vești bune din această sferă.

Balanţa

Poți avea parte de niște discuții neplăcute cu persoana iubită și pot fi spuse unele cuvinte care, deși ulterior regretate, să lase urme adânci în suflet.

Scorpion

Eviți să te implici în activitățile de echipă de la locul de muncă și manifești o atitudine ostilă față de tot ceea ce-ți propun superiorii.

Săgetător

Nu este exclus ca intuiția ta să comunice cu tine mai mult decât de obicei și te sfătuim să o asculți. În plus, poți primi mesaje pe căi mai puțin convenționale, poți avea viziuni și chiar vise premonitorii.

Capricorn

Te preocupă amenajarea sau reamenjarea locuinței. În unele cazuri poate fi vorba de sarcini gospodărești acaparante care-ți dau programul peste cap.

Vărsător

Poți pleca într-o scurtă călătorie sau îți poți petrece timpul căutând cele mai bune oferte și destinații de vacanță. Atenție la prețuri și la cheltuieli! Situația financiară nu este una roz.

Peşti

Îți faci griji cu privire la zona financiară. Fie ai de făcut o plată urgentă, fie încasezi o sumă de bani care nu corespunde cu ceea ce așteptai tu.