Horoscopul zilei de 11 martie 2018

Berbec

Azi ai chef de o aventură şi, fie că o să fugi la munte sau la mare, fie că o să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum, cert e că o să te distrezi de minune şi o să ai o energie molipsitoare, drept urmare îi vei binedispune şi pe cei din jurul tău.

Taur

Te vei bucura la maxim de această zi frumoasă, cel mai probabil în compania partenerului de cuplu sau alături de o persoană care îţi e foarte dragă. La fel de posibil e să ieşi şi la o întâlnire cu cineva care ţi-a propus asta mai de mult, dar abia acum îţi faci curaj să accepţi.

Gemeni

O zi perfectă se vede de dimineaţă. Azi ai energie, ai zâmbetul pe faţă toată ziua şi radiezi bună dispoziţie. O să-ţi petreci ziua făcând lucruri care îţi plac, iar astrele ţi-au pregătit şi câteva surprize.

Rac

Soarele de azi îţi dă o energie pe care n-ai mai avut-o de mult timp. O să vrei să ieşi din casă, să fii activă şi să socializezi, lucuri pe care în mod obişnuit nu le-ai prefera. Însă azi îi surprinzi pe toţi cei apropiaţi cu deschiderea ta către tot ce e nou.

Leu

Ai chef de o scurtă evadare în afara oraşului, drept urmare ai putea pleca la munte, la mare, la ţară sau la nişte prieteni din afara localităţii. Nimic nu se compară cu o zi însorită de primăvară, care pare începutul unei aventuri de neuitat.

Fecioară

Eşti mai sensibilă ca de obicei azi, însă asta nu e un lucru rău. O să fii atrasă în special de lucrurile ce ţin de artă - te-ai putea duce la teatru, la o expoziţie sau la un film. Orice ai alege, e o zi perfectă pentru a-ţi cultiva pasiunile.

Balanţa

Această zi minunată de primăvară, care altfel te-ar bucura nespus, îţi aduce aminte de o persoană din trecut, care acum nu mai e lângă tine. Te emoţionează amintirea şi s-ar putea să te şi întristeze puţin...

Scorpion

Toată lumea din jurul tău are o energie de nerecunoscut azi, iar asta te face şi pe tine să te mobilizezi. Fie că mergi la o plimbare, fie că faci o drumeţie sau pur şi simplu ieşi să amenajezi grădina, soarele de azi o să te încarce cu voie bună.

Săgetător

Ai şanse mari azi să primeşti o veste de departe, veste care ar putea însemna că vei primi o sumă importantă de bani în viitorul apropiat. Astrele îţi fac această surpriză neaşteptată, iar tu aproape că plângi la aflarea veştii extraordinare.

Capricorn

Te bucuri azi de cele mai dragi persoane din viaţa ta, în nişte circumstanţe în care ai vrea să te afli mai des. Vă distraţi împreună, povestiţi, vă ajutaţi reciproc şi îţi dai seama că familia contează pentru tine mult mai mult decât aveai impresia până acum.

Vărsător

Azi ai o zi minunată, completată de faptul că în sfârşit a venit primăvara şi poţi să te apuci să faci ceva ce îţi doreai de mult timp. Fie că e vorba de o pasiune în aer liber, fie că e vorba de sport, o să ai spor şi vei face totul cu drag şi cu multă energie.

Peşti

Azi ieşi din zona ta de confort pentru o persoană pe care nu o cunoşti de multă vreme, dar care îţi inspiră încredere. Şi uite că bine faci, o să ai o zi excelentă şi vei avea chiar şi o lecţie de învăţat din asta!