Horoscopul zilei de 11 mai 2020

Berbec

S-ar putea să ai parte de un conflict destul de serios cu prietenii, iar acest aspect să te facă să-ți reevaluezi anturajul. Un proiect profesional se cere reevaluat.

Taur

Cariera este tot ce contează pentru tine astăzi și începi să-ți faci gânduri despre cum să ieși în față, cum să-ți schimbi funcția, cum să-ți îmbunătățești imaginea. Reanalizează-ți contextul profesional.

Gemeni

O serie de credințe, principii și mentalități reintră în vizorul tău pentru a fi analizate. Posibil să te gândești să urmezi un nou curs, să obții o diplomă care să te ajute în viitor.

Rac

Leu

Vei începe o perioadă de reevaluări și revizuiri în relația de cuplu, în căsătorie și totul ar putea porni de la un conflict care se desfășoară astăzi. Frământări sentimentale și griji.  

Fecioară

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate, implicit la modul în care te raportezi la muncă, la modul în care-ți desfășori sarcinile. Nu te suprasolicita!

Balanţa

Sectorul iubirii este destul de tensionat și astăzi și s-ar părea că vei începe o revizuire serioasă a modului în care funcționează relația sau, dacă ești singură, te vei întreba de ce nu ai pe cineva alături.

Scorpion

Posibil să ai parte de un conflict serios cu familia, mai ales cu părinții, principalul reproș fiind faptul că nu te-ai maturizat nici acum.

Săgetător

Comunicarea va fi problematică astăzi și ceea ce ieri te măcina astăzi te va apăsa. Posibil să simți nevoia să reiei un dialog cu o persoană, să te împaci cu cineva.

Capricorn

Va fi nevoie să-ți reanalizezi bugetul și mai ales să reevaluezi modul în care poți face bani. Poți descoperi noi oportunități, însă se întrevăd și limitări financiare.

Vărsător

Saturn începe astăzi să retrogradeze în zodia ta și-ți cere să-ți reevaluezi modul în care te raportezi la propria persoană, grija pe care ți-o acorzi ție și celorlalți. A venit vremea să dai dovadă de mai multă maturitate.

Peşti

La nivel psihic, mental se produc o serie de reevaluări și frământările acestea te pot copleși dacă nu știi cum să le administrezi. Încearcă să nu cazi pradă viciilor.