Horoscopul zilei de 11 mai 2019

Berbec

Dai dovadă de o energie foarte bună, ai chef de distracție, de mișcare, de activități în aer liber și nu este exclus chiar să te apuci de un antrenament sportiv.

Taur

Te impui în cadrul familiei și te preocupi de toate activitățile care vizează locuința, de la cele administrative la cele casnice și gospodărești. Este o zi favorabilă pentru a lămuri cu cei dragi o situație care vizează casa.

Gemeni

Încearcă să fii mai relaxată în dialogul cu cei dragi pentru că viziunea ta va fi ușor critică astăzi și poți da naștere unor conflicte fără motiv. Zâmbește și glumește mai mult!

Rac

Este posibil să cheltui mai mulți bani decât ți-ai propus pentru a-ți îndeplini niște mofturi. Ar fi recomandat să eviți shopping-ul astăzi.

Leu

Latura ta creativă te poate stimula să dai naștere unor adevărate opere de artă. Te sfătuim să-ți pui mai mult în evidență talentele native, indiferent de domeniul în care le vei manifesta.

Fecioară

Se pare că ai nevoie să depui efort astăzi pentru a te mobiliza și reechilibra. Gândurile tale se vor transforma în frământări interioare dacă nu le vei controla.

Balanţa

Ai tendința de a te impune în fața prietenilor și de a-i trage la răspundere pentru acțiunile lor. Te atenționăm că poți avea parte de conflicte absolut nedorite.

Scorpion

Ești foarte mândră și orgolioasă și atitudinea ta l-ar putea deranja pe partenerul de cuplu. Sfatul nostru este să încercă să fii mai împăciuitoare și să lași garda jos.

Săgetător

Ai parte de foarte mult romantism astăzi, dar și bună dispoziție și energie, iar momentele petrecute alături de persoana iubită vor fi intense.

Capricorn

Poți avea parte de niște conflicte în familie legate de avere, de o moștenire sau de un bun de patrimoniu. Discuțiile despre casă vor fi în prim plan.

Vărsător

Proiectele cu grupul de prieteni sau colaborările pe care le ai extra job s-ar putea să-ți declanșeze niște nemulțumiri astăzi. Te sfătuim să încerci să mergi pas cu pas să mergi pe firul problemei pentru a descoperi blocajul.

Peşti

Se anunță o zi favorabilă ieșirilor cu prietenii, activităților de grup și chiar plimbărilor în afara localității. O excursie la munte ar fi tot ce ți-ai putea dori pentru a te reechilibra emoțional.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!