Horoscopul zilei de 11 mai 2018

Berbec

Se anunță o zi energică și cu reușite pe toate planurile, având în vedere că astăzi Luna îți traversează semnul. Profită din plin de buna dispoziție de astăzi pentru a realiza lucruri mărețe.

Taur

Ar fi indicat să te consulți cu un prieten dacă te confrunți cu o situație nouă pentru tine și nu te feri să-i ceri sfatul. Astfel te poți asigura că vei lua o decizie echilibrată.

Gemeni

Primești o invitație surpriză la o petrecere sau la un eveniment unde se anunță o distracție pe cinste. Relaxează-te și dă-ți tot interesul să arăți impecabil. Nu se știe pe cine vei întâlni.

Rac

Astăzi se anunță cea mai activă zi din săptămână, în special în sectorul carierei, unde s-ar putea să porți discuții importante cu șefii legate de sarcinile și responsabilitățile pe care le ai sau chiar legate de salarizare.

Leu

Îți dedici ziua unor proiecte importante, participi la cursuri sau seminarii de dezvoltare personală sau perfecționare profesională. Nu sunt excluse nici invitațiile la evenimentele culturale. Dacă ai de susținut o lucrare sau un examen, te poți liniști pentru că astrele sunt de partea ta.

Fecioară

Cineva îți returnează o datorie sau primești o sumă de bani sub formă de cadou pe care o vei cheltui imediat, cel mai probabil la shopping.

Balanţa

Se anunță discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Cel mai probabil de vină vor fi niște treburi gospodărești ignorate sau niște sfaturi greșite date copiilor. Se recomandă o abordare calmă pentru a nu degenera într-un conflict amplu.

Scorpion

Ai o zi foarte activă, dar și epuizantă, totodată, la locul de muncă, iar urmările nu vor întârzia să apară. Este recomandat să te odihnești mai mult și să amâni alte activități specifice unei nopți de vineri. Sănătatea ar putea avea de suferit.

Săgetător

Ai nevoie de relaxare și cauți cea mai convenabilă ofertă. Nu ți-ar strica să alegi un antrenament sportiv urmat de un masaj si o sauna. Totul depinde de tine, însă lasă deoparte orice alte activități și concentrează-te pe acest aspect.

Capricorn

O zi foarte activă din punct de vedere administrativ. Reușești să erzolvi treburile gospodărești planificate chiar mai repede decât te-ai fi așteptat și nu este exclus să fugi și într-o minivacanță.

Vărsător

Faci calcule și pui în ordine situația financiară. Preocupările materiale ți-au acaparat mult timp liber și ar fi bine să scazi cheltuielile inutile pentru a nu mai fi nevoită să faci ore suplimentare.

Peşti

Ești tentată să-ți renegociezi salariul sau să ceri sarcini suplimentare pentru a-ți completa nevoile financiare. Discuția cu șefii s-ar putea să aibă rezultate pozitive. Nu ezita să spui lucrurilor pe nume!