Horoscopul zilei de 11 iunie 2019

Berbec

Te descurci cum poți în unele situații, dar în altele chiar vei avea nevoie de ajutor. Noroc cu prietenii care îți sunt aproape și te scot din orice încurcătură. Azi o să vezi cine ține la tine cu adevărat.

Taur

Azi flirtezi pe ascuns cu cineva de la locul de muncă sau care are legătură cu job-ul tău. Ai mare grijă pentru că te joci cu focul și riști prea multe pentru o idilă de-o vară. Amândoi știți că nu poate fi vorba de mai mult.

Gemeni

Prietenii ți-ar putea face azi o surpriză frumoasă. Familia te ceartă însă, dintr-un motiv sau altul, însă nici nu are rost să-ți bați capul. Până la urmă, decizile importante din viața ta tu le iei, nimeni altcineva.

Rac

Reușești azi să duci la bun sfârșit un plan mai vechi. O să te bucure mica victorie, dar pe de altă parte o să te pună pe gânduri. Adesea amâni lucruri la nesfârșit, ceea ce nu e tocmai în regulă.

Leu

Ai nevoie de ajutor în rezolvarea unei probleme. O să apelezi la niște cunoscuți, dar nu vei fi mulțumită de răspunsuri. Un profesionist e singurul în măsură să-ți rezolve problema, dar va trebui să plătești pentru acest serviciu, ceea ce-ți displace total.

Fecioară

Azi încerci să te descurci cum poți în fața provocărilor, dar te-ai cam săturat de provocări. Ai nevoie de liniște, însă haosul din jurul tău nu ajută în acest sens. Cineva ți-ar putea face ziua mai bună, din fericire.

Balanţa

Te bucuri la gândul că cineva îți e aproape tot timpul, te susține și te ajută, dar simți nevoia de spațiu... poate chiar fizic. Simți că te sufoci uneori în relația actuală de cuplu, iar azi o să tragi niște concluzii pe această temă.

Scorpion

Cineva de la locul de muncă îți propune o afacere interesantă. Ar putea să te tenteze, însă ești într-o perioadă în care nu stai prea bine cu banii, iar investițiile sunt excluse. Azi ai putea lua în considerare varianta unui credit.

Săgetător

Ziua de azi îți aduce destul de mulți nervi din păcate. Situația la serviciu nu e deloc roz, iar relațiile cu cei din jur încep să se strice. Din acest punct, numai comunicarea vă mai poate salva. Ești dispusă să faci compromisuri?

Capricorn

Ai nevoie de o mână de ajutor la locul de muncă și nu eziți să spui asta. Cei din jur apreciază la tine această comunicare directă, însă vor fi și câteva voci care te-ar putea judeca. Oricum, nu-ți pasă.

Vărsător

Azi pui dragostea pe primul plan și relația romantică de cuplu are doar de câștigat. Partenerul se apropie de tine și mai mult și împreună trăiți momente de neuitat. Dacă nu ești într-o relație, de azi ai putea fi... Atenție!

Peşti

Astrele indică câștiguri financiare venite din investiții sau moșteniri. Cine știe cum dă norocul peste tine azi?! Ai grijă însă, dacă vei câștiga acești bani, ce faci cu ei... Nu mai cheltui impulsiv pentru că riști să ajungi la faliment.