Horoscopul zilei de 11 iunie 2018

Berbec

Azi cunoști o persoană influentă, care te-ar putea ajuta într-un demers social. Ai toate șansele să convingi acest om să fie de partea ta, pentru că este o persoană deschisă la minte.

Taur

Încerci să rezolvi ceva cu instituțiile statului azi, dar stai la cozi și suferi în tăcere până nu mai poți. E posibil să renunți la planul tău și să trebuiască să faci asta încă o dată.

Gemeni

Ai ai șanse să primești un cadou scump, strălucitor, un cadou la care ai visat toată viața. Poate fi un inel de logodnă, așa cum îți doreai deja de ceva vreme. Tu nu va trebui decât să spui DA!

Rac

Ai o zi interesantă, în care pui accentul pe casă și pe reparații aduse casei. O să fie mai complicat decât te-ai așteptat, dar nu trebuie să îți pierzi speranța că vei reuși.

Leu

Azi aduni oameni în jurul unei idei în care tu crezi foarte mult. O să-ți iasă dacă vei continua să fii perseverentă și dacă nu vei ceda. Apropiații te susțin.

Fecioară

La locul de muncă ai toate șansele de a primi aprecieri și laude. Seara însă, un mic conflict în familie îți poate strica toată ziua aceasta reușită.

Balanţa

Nu te certa cu nimeni azi, pentru că nu e un moment bun pentru asta. Dacă simți că se apropie un conflict sau dacă te trezești în mijlocul unui conflict, mai bine pleacă.

Scorpion

Nu e o zi bună pentru compromisuri, așadar evită să faci vreunul. O veste pe care o primești la locul de muncă te încântă de-a dreptul și o să vrei să comunici imediat informația celor dragi.

Săgetător

Faci rost de o sumă mare de bani azi, bani de care aveai nevoie pentru a rezolva niște probleme. Ai toate șansele să închei ziua cu zâmbetul pe buze, din acest motiv.

Capricorn

Astăzi pui accentul pe familie și pe planurile de viitor. O să vă organizați pentru a pleca într-o vacanță și fiecare va avea ceva de făcut în acest sens, doar că partea ta pare cea mai dificilă și ți-e teamă să nu dai greș. Cere ajutorul cuiva dacă nu te descurci.

Vărsător

Azi dragostea e pe primul plan, iar asta te energizează și îți dă putere să mergi mai departe. O declarație sinceră din partea partenerului de cuplu te face să crezi într-un viitor mai bun.

Peşti

Ziua de azi nu începe bine, poate cu un mic accident sau cu o problemă, dar până la finalul zilei reușești să rezolvi orice ar fi și să te bucuri că ai scăpat și de asta. O să închei ziua cu zâmbetul pe buze.