Horoscopul zilei de 11 iulie 2019

Berbec

Azi le-ai putea arăta tuturor cum se gestionează, de fapt, ca la carte, o situație de criză. Momentul te va pune într-o lumină și mai bună la locul de muncă, acolo unde șefii te apreciau oricum, însă după ziua de azi capitalul tău de imagine ar putea să crească cu mult.

Taur

Micile certuri din familie nu fac bine nimănui, așa că a venit momentul să-ți strângi rudele laolaltă și să vă rezolvați, față în față, toate conflictele. E timpul unei schimbări, iar tu vrei liniște. Ai putea fi liantul dintre rudele supărate unele pe altele.

Gemeni

A venit momentul unei schimbări pe plan personal și tu știi asta. Azi ai chef de o schimbare de look, însă ai grijă să mergi la un salon, pentru că ai putea fi tentată să îți faci singură această schimbare de look - poate o nouă tunsoare? -, iar rezultatele s-ar putea să nu fie cele așteptate.

Rac

Azi te refugiezi în muncă pentru a uita de toți oamenii din jurul tău care îți strică energia pozitivă. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și ai să vezi că ziua va trece imediat. Sunt favorizate investițiile pe termen lung.

Leu

Ceva extraordinar s-ar putea întâmpla azi în viața ta. Ar putea avea legătură cu viața amoroasă - poate ești cerută în căsătorie, poate partenerul îți face o surpriză de proporții... Cert e că nu vei uita ziua asta prea curând, iar emoțiile te vor copleși.

Fecioară

Veștile pe care le primești azi ți-ar putea afecta tot restul săptămânii. Un eveniment ce are legătură cu locul de muncă s-ar putea să-ți dea tot programul peste cap și să-ți strice dispoziția. Încearcă să-ți păstrezi calmul.

Balanţa

E momentul să accepți că nu toți oamenii din jur sunt sinceri și deschiși. Unii au interese ascunse. Din păcate azi e foarte posibil să trebuiască să ai de a face cu un astfel de om, un om care îți va testa răbdarea și care îți va pune nervii la încercare.

Scorpion

Dragostea e ceea ce te interesează pe tine azi. Visezi cu ochii deschiși la vacanță, la clipe romantice, la surprizele pe care i le pregătești partenerului de cuplu și nimeni și nimic nu-ți poate strica această zi. Ești pur și simplu zen.

Săgetător

Azi s-ar putea să ai nevoie de ajutor de la cineva apropiat, iar această persoană s-ar putea să nu vrea să te ajute. O să te enervezi în primă fază, dar nu are rost să îi ceri explicații. Nu e cazul. Adresează-te altei persoane și ignoră răutățile.

Capricorn

Azi simți nevoia de a evada din cotidian și e foarte posibil să îi propui partenerului de cuplu o activitate nebunească după serviciu. Ai nevoie să uiți de stres și de energia negativă cu care te încarcă anumiți oameni, așa că o să faci tot posibilul pentru a realiza asta.

Vărsător

Ai grijă pentru că azi pot să apară certuri în cuplu. Un posibil conflict ar putea fi însă preîntâmpinat sau chiar evitat dacă vei comunica suficient de deschis cu partenerul. Aveți nevoie de liniște și de discuții serioase.

Peşti

Azi te pui în locul unei persoane care trece printr-o adevărată suferință și suferi și tu alături de el/ea. O să stai să te gândești multă vreme la cum poți ajuta acest om care te-a ajutat și pe tine foarte mult, în trecut.