Horoscopul zilei de 11 iulie 2018

Berbec

Ai o zi fără evenimente majore, dar starea ta psihică nu e cea mai bună. Cineva îți dă planurile peste cap, iar asta te enervează la culme. Nu înțelegi oamenii care nu se țin de promisiuni.

Taur

Primești vești din străinătate, vești care te-ar putea determina să pleci la drum. E probabil ca veștile să fie unele îmbucurătoare, însă aventura ta în afara țării te-ar putea costa destul de mult.

Gemeni

Te bucuri de o zi interesantă, pentru că ai ocazia să te apropii de o persoană pe care o admirai de la distanță până acum. Dragostea plutește în aer, ai grijă.

Rac

O petrecere sau o întâlnire cu prietenii apropiați te lasă fără energie, dar te bucură mult, pentru că rareori mai apucați să vă vedeți într-un cerc atât de mare. E timpul să profiți și să te încarci cu energie pozitivă.

Leu

Veștile bune pe tronsonul sănătății continuă. Azi primești un aviz, un acord, ai liber la a-ți continua viața fără impedimente, iar starea ta de sănătate e mai bună ca oricând. Ești în formă maximă.

Fecioară

Ai din nou probleme în relație, dar de această dată nu-ți mai pasă. Te-ai hotărât să te pui pe tine pe primul plan, să ai mai multă grijă de sănătatea ta mintală, așa că nu mai stai să accepți nimic. E posibil să-ți faci bagajul și să pleci.

Balanţa

Primești vești bune din sectorul imobiliar. Dacă vrei să cumperi sau să vinzi o casă, acum e momentul. Astrele sunt de partea ta, așadar tranzacția va fi una profitabilă.

Scorpion

Te pregătești să spui NU într-o discuție, dar cineva îți schimbă total punctul de vedere. E foarte posibil să te îndrăgostești azi, la fel cum e foarte posibil să faci și o greșeală majoră, fără să-ți dai seama.

Săgetător

Flirturile la locul de muncă îți pot crea probleme, după cum vei afla în viitorul apropiat. Azi încă te joci cu focul și nu realizezi, dar ai grijă... nu faci bine ceea ce faci și vei regreta.

Capricorn

O veste din străinătate îți înseninează ziua și îți dă speranță că noi orizonturi se vor deschide în curând și în viața ta. Pentru asta însă, va trebui să iei o hotărâre care îți va schimba drumul profesional.

Vărsător

Viitorul sună și mai bine începând de azi, când la locul de muncă primești o avansare sau o mărire de salariu. Scoate-ți jumătatea în oraș și sărbătoriți, n-o să mai experimentezi asta prea curând!

Peşti

Te bucuri ca un copil de ceea ce primești azi din partea astrelor. Ai toate șansele să ți se deschidă o lume nouă în față, o lume pe care o credeai intangibilă, dar care iată... nu e chiar așa!