Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Berbec

Azi te simți creativă și ai tot felul de idei la locul de muncă. Chiar dacă șefii vor aprecia inițiativele tale, colegii s-ar putea să nu fie la fel de încântați. Ai grijă cum îți impui punctele de vedere.

Taur

Ai nevoie de afecțiune azi, mai mult ca oricând. Simți că nu primești dragostea după care tânjești și pe care tu o oferi tuturor celor apropiați, necondiționat. Poate că ar trebui să vorbești cu cineva despre asta, să îți eliberezi sufletul.

Gemeni

Ziua de azi îți aduce zâmbete și o stare de entuziasm cum n-ai mai avut de multă vreme. Da, te bucuri că vine week-end-ul, dar nu-i doar asta. O surpriză din partea persoanei iubite sau a unui apropiat ar putea fi motivul.

Rac

Te bucuri azi fără motiv. O veste bună despre sănătatea cuiva apropiat te înveselește. Aveai nevoie de asta, pentru că ieri nu ai avut chiar cea mai bună zi. O întâlnire la ceas de seară îți face ziua perfectă.

Leu

Ai cheltuiești niște bani într-un scop nobil sau planifici asta. Poate că e vorba de un caz umanitar, poate că ajuți pe cineva din familie, cert e că faci o faptă bună care nu doar că te bucură pe tine personal, dar chiar are un scop precis.

Fecioară

Azi te-ai putea certa cu partenerul de cuplu pe un motiv ce ține de casă, fie că e vorba de amenajarea locuinței, fie că e vorba de niște reparații. Simți că nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu jumătatea ta, iar asta te enervează la culme.

Balanţa

Faptele bune nu rămân nerăsplătite. Azi primești înapoi ceva ce ai oferit în urmă cu ceva timp. Poate să nu fie un lucru material, poate să fie un gest frumos, de exemplu, oricum îți va face ziua mai bună aspectul acesta.

Scorpion

O întâlnire de azi îți va da speranță și te va emoționa, poate chiar până la lacrimi. Sunt șanse să afli o poveste emoționantă, o poveste de viață care te va marca, dar care te va face o persoană mai puternică.

Săgetător

Veștile bune nu se mai opresc azi. Afli multe lucruri despre colegii de la serviciu sau despre oamenii de care te leagă ceva din punct de vedere profesional, dar mai presus de toate ai putea afla că urmează să primești o sumă importantă de bani.

Capricorn

Azi nu te dai la o parte în fața provocărilor, ci din contră, le abordezi direct. Toată lumea îți apreciază energia și spiritul luptător. O să primești o mulțime de felicitări, iar asta te va emoționa.

Vărsător

Ți-e foarte ușor să-ți arăți emoțiile, uneori ți se citesc pe chip. Iar azi, asta te va transforma într-o persoană foarte vulnerabilă. Nu e un lucru rău, însă trebuie să ai grijă în fața cui îți deschizi sufletul.

Peşti

Ai șansa să primești o ofertă de muncă foarte bine plătită azi, dar tendința ta ar putea fi să o refuzi, din teamă de necunoscut. Înainte de a spune NU, analizează măcar această oportunitate.