Horoscopul zilei de 11 februarie 2020

Berbec

In prima parte a zilei sunteti irascibili din cauza unor probleme cu un partener de afaceri. Neintelegerile par sa fie cauzate de esecul unei tranzactii sau al unei investitii financiare, dar si de opiniile diferite in legatura cu proiectele de viitor.

Taur

Survin intarzieri fata de programul dumneavoastra, din cauza unor evenimente neprevazute din prima parte a zilei. Nu este recomandabil sa va faceti planuri in legatura cu o afacere. S-ar putea sa fiti dezamagiti. Va sfatuim sa nu luati decizii importante si sa va pastrati calmul. Starea de iritare va disparea in partea a doua a zilei.

Gemeni

La locul de munca sunteti nervosi pentru ca nu primiti ajutorul necesar din partea sefilor si a colegilor. Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, altfel riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. In partea a doua a zilei, este posibil sa primiti o veste neplacuta despre implicarea unui prieten intr-o problema.

Rac

S-ar putea ca ziua sa sa nu inceapa prea bine, din cauza unor neintelegeri cu seful direct. Va recomandam sa fiti prudenti in tot ce faceti, pentru ca nu puteti avea castig de cauza in fata sefilor. De fapt, singura voastra "vina" este ca i-ati iesit in cale intr-un moment nepotrivit.

Leu

In cursul diminetii primiti o veste mult asteptata in legatura cu plecarea intr-o calatorie lunga in interes de afaceri. S-ar putea insa ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu perioada in care trebuie sa faceti deplasarea si sa va reproseze acest lucru.

Fecioară

Desi ziua incepe bine, in partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti parte de reprosuri din partea partenerului de viata, fie pentru ca ati cheltuit prea multi bani, fie pentru ca ati venit tarziu acasa. Acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata!

Balanţa

Exista riscul sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca, din cauza zvonurilor nefondate lansate de o colega de serviciu. Temperati-va nervozitatea si evitati sa-i jigniti pe cei din jur! In scurt timp situatia se va lamuri. Seara primiti o suma de bani neasteptata.

Scorpion

Va recomandam sa evitati deplasarile cu autoturismul, mai ales pe distante mari, intrucat exista riscul sa fiti implicati intr-un accident. Daca sunteti nevoit sa circulati cu masina, fiti prudenti si inainte de plecare verificati-va mecanismele de franare!

Săgetător

Demarati o afacere care va poate aduce avantaje materiale daca veti reusi sa va temperati spiritul critic. Fiti calmi in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata! In cursul serii primiti vizita unui prieten de familie care va da o veste foarte placuta.

Capricorn

Un prieten apropiat, care va este si partener de afaceri, nu isi respecta promisiunea in legatura cu un imprumut. Nu va grabiti sa-i faceti reprosuri! S-ar putea ca motivele sa fie obiective. Daca dati dovada de intelegere, puteti evita o cearta inutila.

Vărsător

Succesul de care va bucurati pe plan profesional este rezultatul muncii sustinute din ultimul timp. Din pacate, atmosfera tensionata din jur va zadarniceste planurile de afirmare in societate. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii si petrecerile, pentru ca aveti tendinta sa provocati discutii in contradictoriu.

Peşti

Din cauza disputei cu sefii si a relatiilor tensionate cu un coleg, se amana o deplasare in interes profesional. Sunteti nervosi din cauza dificultatilor financiare si a oboselii acumulate. Evitati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri!