Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Berbec

Este posibil ca o sumă de bani să-ți intre în conturi sau cineva îți va face o propunere de colaborare, de asociere greu de refuzat. Indiferent ce ar fi, se întrevăd avantaje financiare și materiale.

Taur

Te simți plină de energie și capabilă să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Moment bun pentru a te elibera de energiile negative care ți-au influențat starea de spirit până acum.

Gemeni

Nimic din ceea ce se petrece în jurul tău pare să nu-ți fie pe plac. În plus, ai tendința de a te închide în tine și a evita socializarea.

Rac

Un prieten îți va cere sfatul sau chiar ajutorul într-o situație de ultim moment, neașteptată și neprevăzută. Îți recomandăm să-i fii alături cu tot ceea ce va fi nevoie.

Leu

Dai dovadă de multă conștiinciozitate la locul de muncă și vei reuși astfel să-ți consolidezi puternic imaginea profesională. Ține-o tot așa!

Fecioară

Este o zi bună să studiezi noi domenii, noi materii și arii curriculare și, de ce nu, să te înscrii la cursuri de profil. Atenție la călătorii! Poți avea parte de neplăceri la drum.

Balanţa

Tendința de a cheltui îți poate dezechilibra bugetul, prin urmare te sfătuim să-ți faci niște calcule stricte și să începi să economisești bani.

Scorpion

Poți deveni destul de încăpățânată în relația cu partenerii de afaceri, dar și cu persoana iubită. Ai tendința de a duce totul la extrem, iar sfatul nostru este să fii mai diplomată în acțiuni, dar mai ales în discuții.

Săgetător

Ești foarte responsabilă la locul de muncă și dai dovadă de conștiinciozitate în rezolvarea sarcinilor. Te sfătuim să nu te suprasoliciți. Sănătatea este un punct sensibil în această perioadă.

Capricorn

Ai tendința de a deveni geloasă și posesivă cu partenerul de viață. Te sfătuim să nu-l acuzi fără dovezi, doar pentru că așa îți spune intuiția. S-ar putea de data asta să te înșeli!

Vărsător

Petreci timpul cu familia și ai ocazia să consolidezi puternic relația cu cei dragi. Evită discuțiile în contradictoriu și controlează-ți impulsivitatea!

Peşti

Îți dedici cea mai mare parte a zilei studiului și procesului de învățare. Moment bun pentru consolidarea cunoștințelor și captarea de noi informații.