Horoscopul zilei de 11 februarie 2018

Berbec

Te străduieşti să pui la punct o întâlnire importantă sau o deplasare pentru serviciu, dar lucrurile nu ies deloc aşa cum sperai. Cineva sau ceva îţi încurcă planurile şi îţi testează limitele răbdării.

Taur

Sunt şanse mari azi să cunoşti o persoană care te va ajuta mult în viitorul apropiat. Depinde de tine ce relaţie stabiliţi şi ce impresie îi laşi la prima întâlnire. Fii deschisă şi relaxată.

Gemeni

Puţinii prieteni apropiaţi pe care îi ai încearcă să te convingă de un lucru, dar tu nu vrei să îi asculţi şi continui să crezi că ai dreptate. Poate că a venit momentul să accepţi că nu poţi avea dreptate de fiecare dată.

Rac

Te străduieşti din răsputeri să îţi convingi partenerul de viaţă de un lucru, dar acesta nu vrea deloc să fie de acord cu tine. Dacă are legătură cu o vacanţă, mai bine aştepţi să ia el iniţiativa...

Leu

Astăzi ai impresia că lumea e împotriva ta, dar de fapt, adevărul e că pur şi simplu ai nevoie de linişte şi de odihnă. Eşti atât de obosită încât reacţionezi negativ la orice... Ia o pauză.

Fecioară

Începi ziua cu zâmbetul pe buze, iar pentru asta ar trebui să fii recunoscătoare. O să te relaxezi şi o să uiţi de toate problemele azi, cel mai probabil, pentru că o persoană specială te va ajuta să îţi concentrezi atenţia asupra ei.

Balanţa

Când astrele se hotărăsc să te ajute, aşteaptă-te la surprize extraordinare. Azi e una din acele zile când visele par că se transformă în realitate. Nu e noroc, e mai mult de-atât. Trebuie să crezi!

Scorpion

Eşti în al nouălea cer azi, când afli o veste excelentă încă de la primele ore ale zilei. Ai vrea s-o împărtăşeşti cu toată lumea, dar din păcate nu prea poţi, dintr-un motiv foarte întemeiat. Asta nu înseamnă însă că nu poţi sărbători... din contră!

Săgetător

Astrele îţi sunt favorabile azi, aşa că poţi face orice ai amânat până acum, orice ai ignorat. Sau, ai putea pur şi simplu să te relaxezi, alături de oameni dragi. Până la urmă... şi asta ai cam amânat în ultima perioadă.

Capricorn

Azi ar trebui să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilităţi şi să-ţi acorzi timpul de care ai nevoie. Eşti o persoană muncitoare, dedicată, dar e nevoie să te mai şi detaşezi din când în când.

Vărsător

Descoperi o altă latură a partenerului tău de cuplu azi, o latură mult mai aventuroasă, mai deschisă, mai... sălbatică. Îţi place ce vezi şi eşti total surprinsă de asta, dar şi foarte atrasă.

Peşti

Ai nevoie de ajutor azi, într-o problemă de ultimă oră, şi pentru că e duminică, s-ar putea să fie destul de greu să obţii acest ajutor. Noroc că astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale persoana potrivită.