Horoscopul zilei de 11 decembrie 2019

Berbec

O zi bună se cunoaște încă de la primele ore ale dimineții, iar tu vei știi că azi urmează să ai o astfel de zi, după ce te vei trezi cu multă energie, bine dispusă, gata pentru orice provocare mai mică sau mai mare.

Taur

Azi primești vești bune în lanț. Nu are cum să nu te bucure asta, așa că e cazul să ieși și să sărbătorești. Invită-ți prietenii apropiați undeva, ia-ți partenerul de cuplu și relaxați-vă împreună într-un cadru frumos.

Gemeni

Ai mare grija la bani azi, pentru ca risti sa pierzi o suma importantă, iar asta nu numai că te va enerva la culme, dar o să te și deprime, pentru că oricum nu mai ai prea mulți bani în această perioadă. Fii cu ochii în patru, așadar!

Rac

Ai nevoie de afecțiune azi, și vrei să și oferi afecțiune, drept urmare te agăți de toată lumea, dar lumea nu privește cu ochi buni atitudinea ta. Cei din jur ar putea crede mai degrabă că ai o problemă și de aceea reacționezi asa...

Leu

Azi ai șanse mari să câștigi un concurs, un premiu sau, cine știe, să avansezi la serviciu. O să fie o veste bună, în orice caz, deci vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze, orice variantă ar fi. Altfel, te distrezi de minune la serviciu, cu colegii tăi amuzanți.

Fecioară

Pregătește-te să ai o zi excelentă. Astrele s-au aliniat perfect în calea ta, drept urmare e posibil să ai succes azi, mai ales la bani sau în carieră. Bucură-te și țintește tot mai sus pentru că în această perioadă lucrurile merg strună!

Balanţa

Astăzi, cineva din familie te roagă să-l ajuți într-o privință, iar tu nu vrei deloc să faci asta, pentru că atunci când tu ai avut nevoie de ajutor, pe tine nu te-a ajutat nimeni. Încearcă totuși să nu îi răspunzi cu aceeași monedă, fii tu mai bună!

Scorpion

Pregătește-te pentru o zi ciudată rău. Nu ai chef de nimeni și de nimic, abia aștepți să pleci acasă după serviciu și pur și simplu vrei să fii lăsată în pace, să nu comunici, să nu interacționezi cu nimeni. O să treacă starea asta, nu-ți face griji.

Săgetător

Ziua de azi gravitează în jurul unui conflict pe care îl ai cu un coleg. De fapt, tu nici măcar nu știi care e problema, de ce nu îți mai vorbește, ce s-a întâmplat. O să rămâi surprinsă să afli adevărul.

Capricorn

Te bucuri de o zi plină de momente inedite. Primești un cadou neașteptat, afli o veste bună, te întâlnești cu un prieten vechi. Ai toate șansele să închei la fel de frumos ziua, dacă accepți invitația cuiva de a ieși în oraș după serviciu.

Vărsător

Îndrăznești să crezi că poți schimba lumea azi, sau măcar niște lucruri de la locul tău de muncă, dar vei vedea că nu ai deloc puterea pe care tu credeai că o ai în acel colectiv. Sunt șanse mari să închei ziua cu tristețe.

Peşti

Dacă cineva îți propune azi marea cu sarea, ai face bine să nu crezi tot ce spune persoana respectivă. Nu e în regulă că te minte, dar o să te prinzi repede de asta. Fie îi spui adevărul, mai exact că te-ai prins de minciună, fie mergi cu valul și te faci că îl crezi.