Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018

Berbec

Primești o veste bună care îți schimbă întreaga zi. Ar putea avea legătură cu o viitoare vacanță. Spre seară sunt șanse mari să te întâlnești cu prietenii într-un loc nou.

Taur

Ai o mică problemă de sănătate care îți dă ziua peste cap. Fie că e vorba de o răceală sau de o durere de dinți, ar trebui să mergi la medic. Nu mai amâna.

Gemeni

Te gândești să îți iei vacanță mai devreme anul acesta și să surprinzi un membru al familiei. Dacă bugetul îți va permite, ai putea face asta chiar în zilele ce urmează.

Rac

Ai o zi ciudată pentru că îți lipsește cheful de muncă. În plus, simți că în loc să te bucuri de perioada care se apropie, tu te afunzi într-o tristețe inexplicabilă. Ceva nu e în regulă cu tine.

Leu

Azi ai putea munci în plus pentru a ajuta o persoană, însă e foarte posibil ca această persoană să te dezamăgească... Spre seară primești vești bune din familie.

Fecioară

O zi minunată! E ziua ta de aur din această lună, pentru că astrele se aliniază perfect în calea ta și reușești să termini un proiect la care munceai de câteva luni. Toată lumea se bucură pentru tine.

Balanţa

Ai nevoie de afecțiune. Relația cu partenerul de cuplu scârțâie și ar trebui să vorbiți deschis despre acest subiect înainte să fie prea târziu. Voi decideți ce se va întâmpla de acum înainte.

Scorpion

O persoană nouă de la locul de muncă îți atrage atenția. Deși știi că te joci cu focul, îți trece repede. Până la sfârșitul zilei nu te va mai atrage această persoană, pentru că îți dai seama că nu e ceea ce pare.

Săgetător

Iei legătura cu o persoană din trecut care te ajută să depășești un moment delicat din viața ta. Astăzi e bine să știi diferența între oamenii cărora le pasă de tine și restul. O să-ți dai seama de niște lucruri importante.

Capricorn

O zi ca oricare alta se transformă într-un motiv de petrecere pentru că afli vești extraordinare din partea partenerului de cuplu, vești care ar putea avea legătură cu vacanța voastră de Crăciun.

Vărsător

Acorzi importanță muncii tale și felului în care ești văzut la locul de muncă, iar asta cu siguranță că va conta atunci când șefii îți vor face evaluarea de final de an. Ai putea primi o mărire de salariu chiar azi.

Peşti

Ai o zi grozavă azi, o zi cum n-ai mai avut de multă vreme, și asta deoarece simți că astrele te susțin din toate punctele de vedere. Spre seară afli ca un prieten o să aibă un bebeluș, iar asta te entuziasmează peste măsură.