Horoscopul zilei de 11 decembrie 2017

Berbec

Începi săptămâna cu bună dispoziţie şi chef de muncă, dar şi cu multe planuri. Zilele acestea încerci să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea familială şi se pare că până acum te descurci de minune în acest sens. Azi renunţă la orgoliu, dacă vrei să reuşeşti ce ţi-ai propus.

Taur

Ai o zi plină de reuşite mici, dar care îţi vor oferi o satisfacţie demnă de luat în seamă, la finalul zilei. Încearcă să eviţi conflictele, să îţi vezi de treaba ta şi vei vedea că ziua va trece cu calm şi cu bine. Nu semna acte importante astăzi.

Gemeni

Încerci pe cât posibil să ajuţi o persoană azi. Chiar dacă tu ai impresia că nu poţi face foarte multe lucruri pentru acest om, trebuie să ştii că gestul tău contează mult! Indiferent cât de neimportant ţi s-ar părea ţie, pentru persoana ajutată, gestul tău e unul incredibil!

Rac

Începi ziua cu un plan bine pus la punct, şi contrar obişnuinţei tale de a nu prea respecta planurile, azi te încadrezi perfect în tot ceea ce ţi-ai propus, din punct de vedere al programului. E posibil să primeşti şi nişte veşti legate de starea ta de sănătate, veşti bune de altfel, iar până seara o să ai o energie de invidiat.

Leu

Reuşeşti azi să depăşeşti cu bine un moment de cumpănă, un moment greu, delicat, despre care ai evitat să vorbeşti cu oamenii din jur. Începi să socializezi din nou, iar asta îţi face bine, într-atât de bine încât până seara o să ai din nou zâmbetul pe buze.

Fecioară

Azi te regăseşti într-o situaţie care îţi aduce aminte de trecut, sau de cineva din trecut. Oricum ar fi, o să te cuprindă o uşoară stare de melancolie, stare din care vei ieşi la un moment dat, când o veste incredibilă îşi va face loc în viaţa ta.

Balanţa

Ziua de azi ar putea începe pentru tine cu un mic conflict, dar asta nu înseamnă că trebuie să se şi încheie aşa. O să treci prin mai multe stări de spirit, dar la final vei înţelege că sunt momente în care nu ai dreptate şi e bine să accepţi asta.

Scorpion

Începi ziua cu tot felul de discuţii şi planuri, în interes profesional, şi reuşeşti ca până la finalul zilei să primeşti nişte oferte foarte avantajoase, poate nişte colaborări, din care vei avea foarte mult de câştigat.

Săgetător

Ziua de azi înseamnă pentru tine o reuşită majoră în domeniul profesional, dar ar putea însemna şi începutul unei noi poveşti în sfera amoroasă. Ai şanse mari să cunoşti pe cineva azi, o persoană care să te cucerească de la prima privire, o persoană de care să te îndrăgosteşti în doar câteva momente.

Capricorn

Începi ziua cu agitaţie şi dureri de cap, poate chiar la propriu, dar o închei destul de rapid, dintr-o cauză care nu ţine de tine. Nişte probleme tehnice la locul de muncă te-ar putea trimite acasă.

Vărsător

Afli veşti îmbucurătoare despre starea ta de sănătate sau a unei persoane dragi. Veşti pe care le aşteptai de mult şi care îţi deschid acum noi orizonturi. Începi săptămâna zâmbind şi, dacă ai noroc, aşa o vei şi termina.

Peşti

Îţi faci planuri peste planuri încă de azi, planuri care ţin de vacanţă, de timp petrecut cu persoane dragi, de relaxare. Practic, cam ignori treaba de la locul de muncă azi, dar şefii nu par să se supere... ai muncit destul, e timpul să te gândeşti şi la tine acum!