Horoscopul zilei de 11 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Berbec

Astrele se aliniază perfect azi în casa banilor din zodia ta, iar asta înseamnă că în sfârșit ai noroc! Azi o să primești niște bani - fie îți va fi mărit salariul, fie vei primi un bonus, fie primești vreo moștenire neașteptată. Cert e că vorbim de o sumă frumușică, pe care ar fi bine s-o cheltuiești cu cap sau mai bine să o investești în ceva profitabil. Bucură-te, norocul îți surâde!

Taur

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Taur

Cineva din cercul apropiat de prieteni vrea să-ți ceară scuze azi, dar tu faci pe inabordabila. Încearcă să cobori cu picioarele pe pământ și să lași persoana respectivă să spună ce are de spus. Nu ți-ar plăcea nici ție să ai de a face cu un om așa ca tine, cu nasul pe sus!

Gemeni

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Gemeni

Ai noroc în dragoste azi, și asta pentru că Venus își concentrează energia în casa relațiilor tale. Dar, pentru că nimic nu poate fi perfect, este un noroc de scurtă durată... cât să faci o cucerire sau să ai o mică aventură. Atenție mare dacă ești deja într-o relație!

Rac

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Rac

Devii obsedată de ceva sau de cineva. Nu e deloc bine, dar partea bună e că începi să conștientizezi acest lucru. Vorbește cu o persoană apropiată și spune-i ce ai pe suflet. Daca nu vrei să faci asta, mergi la un specialist. Dar ia atitudine până când starea ta nu se agravează.

Leu

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Leu

Te bucuri de o zi perfectă pe care o petreci în compania celor dragi. Ai noroc mare la bani, ai putea găsi o sumă frumușică pe jos, dar ai noroc și la locul de muncă, unde toată lumea îți face complimente și te laudă. Vezi să nu ți se urce la cap!

Fecioară

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Fecioară

Șansele tale de a da nas în nas azi cu o persoană din trecutul tău amoros sunt imense. S-ar putea să te întâlnești fix cu persoana pe care o placi cel mai puțin. Asta e, trebuie să faci față situației cu capul sus, fără să te plângi. Gândește-te că ăsta e cel mai mic rău care ți s-ar fi putut întâmpla azi.

Balanţa

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Balanță

Ai grija la accidente pentru ca azi ești predispusă la ele. Vezi cum traversezi strada, cum mergi pe scări și nu fă nimic care te-ar putea pune în pericol -  nu manevra utilaje, nu urca la înălțime, nu încerca să repari nimic! Mai bine amâni totul sau chemi pe cineva specializat dacă ți se strică ceva în casă decât să pățești ceva.

Scorpion

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Scorpion

Bucură-te de o zi specială, în care o persoană apropiată îți va mărturisi un secret intim, un secret pe care nimeni altcineva nu îl mai știe. Ține minte că un astfel de gest înseamnă că această persoană are încredere maximă în tine, așa că nu i-o trăda, dacă nu vrei să ai probleme cu karma mai târziu.

Săgetător

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Săgetător

Astrele indică faptul că azi tu s-ar putea să fii nevoită să faci un compromis la locul de muncă. Da, știm, niciun compromis nu e plăcut, de-asta se numește compromis. Dar acceptă că e o chestiune de moment și treci peste. O să ai și zile mai bune!

Capricorn

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Capricorn

O neînțelegere cu cineva din familie te face să suferi, chiar dacă nu e nimic foarte serios. Până seara s-ar putea să verși și câteva lacrimi, dar asta nu e numai din cauza persoanei respective, ci și pentru că tu încerci să pari victimă în această situație. Așa că fruntea sus, dragă capricorn, lucrurile nu sunt pe atât de grave precum le faci tu să pară!

Vărsător

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Vărsător

Ai grijă la ce contracte sau acte oficiale semnezi azi. Nu e o zi bună pentru asta pentru că s-ar putea strecura greșeli în ele, iar tu vei fi cea care va fi trasă la răspundere mai târziu. Verifică totul amănunțit, citește bine ceea ce semnezi, iar dacă poți amână mai bine toate chestiunile foarte importante pentru cea de-a doua jumătate a săptămânii viitoare.

Peşti

Horoscopul zilei de 11 august 2017 - Pești

Relațiile cu cei din jur ar putea avea de suferit azi, așa că ai grijă ce spui, cui spui și mai ales cum spui. Încearcă să îți susții punctul de vedere fără a părea prea insistentă sau disperată. La fel, dacă nu ești de acord cu oamenii din jur, nu țipa la ei, ci acceptă că mai sunt și alte păreri și idei bune în această lume, în afară de ale tale.