Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020

Berbec

Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în semnul tău și te va ajuta să comunici mai bine cu cei din jur, ba chiar îți va deschide un adevărat apetit pentru dialog, însă și pentru sinceritate. Atenție! Poți spune lucrurilor pe nume fără să gândești prea mult.

Taur

S-ar putea să treci printr-un amalgam de stări interioare, de frământări și gândurile vor fi vulcanice, uneori agresive. Încearcă să lași trecutul în spate și să privești doar înainte!

Gemeni

S-ar putea să fii ușor conflictuală în relația cu cei din jur, în special cu prietenii și partenerul de viață. Nu deții adevărul absolut, deci nu mai insista să-ți impui punctul de vedere!

Rac

S-ar putea să-ți vină niște idei trăznet, niște gânduri sclipitoare legate de o nouă direcție profesională, legate de funcția și statutul pe care le ai. Analizează-le cu atenție! Poate fi un răspuns la rugăciunile tale!

Leu

O serie de principii și filozofii de viață vor fi răscolite acum și le vei analiza cu vehemență, însă nu și cu atenție. Nu te înflăcăra la fiecare idee care-ți trece prin cap! Gândește la rece și caută să înțelegi simbolistica lucrurilor, faptelor cu care te confrunți.

Fecioară

Dialogul cu tine te va ajuta foarte mult în acaestă perioadă și azi ai șansa să te redescoperi, să redescoperi o parte din tine pe care o credeai uitată, abandonată.

Balanţa

Ai două variante: ori intri în conflicte cu partenerul de viață, ori reușești să lămurești o dată pentru totdeauna niște neînțelegeri. Nu ai motive de confuzie! Fii rațională și comunică mai mult în cuplu!

Scorpion

Îți faci prea multe gânduri cu privire la starea de sănătate și te poți lăsa copleșită de ele. Cel mai bine ar fi să te odihnești și să profiți de timpul liber pentru a face curățenie prin casă.

Săgetător

Zona iubirii arde și dacă ești singură poți fi tentată să flirtezi mai mult ca de obicei și mediul online va fi cea mai bună cale. Seduci și cucerești doar din vorbe, însă nu te implica în aventuri acum!

Capricorn

S-ar putea să ai parte de un conflict cu cineva din familie, să ți se facă unele reproșuri sau poate vrei să stai de vorbă cu cineva apropiat și devii insistentă până la enervare.

Vărsător

Comunicarea va fi punctul tău forte, însă folosește-te de dialog pentru a face ceva constructiv, de exemplu pentru a rezolva o neînțelegere cu o persoană apropiată.

Peşti

Te gândești intens cum să faci bani și o să-ți vină niște idei bune, sclipitoare, însă nu te grăbi să le pui în practică. Analizează tot ce presupune situația și lasă visarea deoparte!