Horoscopul zilei de 11 aprilie 2019

Berbec

Poți avea parte de dialoguri cu rudele sau poți primi vești de la cineva din familie. Nu este exclus să-ți schimbi niște planuri pentru o reuniune alături de cei dragi.

Taur

Ai tendința de a fi mai încăpățânată decât de obicei și s-ar putea să intri în conflicte cu cei din jur din cauza asta. În plus, poți deveni foarte capricioasă și nimic să nu-ți convină.

Gemeni

Poți fi dezamăgită de o experiență financiară pe care o ai cu cineva destul de apropiat ție. Încearcă să nu mai fii cheltuitoare că ai putea regreta mai târziu abuzul de acum.

Rac

Te simți copleșită de niște de niște emoții care îți vor încuraja niște gânduri pe care le-ai fi dorit uitate. Orice decizie ai lua, fii sigură că nu vei suferi ulterior, că nu vei fi rănită.

Leu

Încearcă să te temperezi la locul de muncă deoarece ai putea da naștere unor tensiuni ce se vor întoarce împotriva ta. Fii mai diplomată în dialog.

Fecioară

Este posibil ca din cauza unor principii diferite, unor prejudecăți avute să intri în conflicte cu prietenii sau cu membrii familiei. Acceptă cel puțin să vezi și care este argumentul celui din fața ta.

Balanţa

Este o zi favorabilă pentru a te pune în evidență la locul de muncă. Chiar dacă sarcinile pot fi acaparante, vei reuși să le faci față cu brio.

Scorpion

Poți avea parte de momente intense în relația cu persoana iubită și tot contextul de acum poate favoriza consolidarea relației. Profită din plin!

Săgetător

Poți primi o sumă de bani din partea cuiva, posibil o datorie returnată sau un cadou de valoare. Încearcă să nu cheltui prea mulți bani pentru satisfacerea capriciilor. Tendința există.

Capricorn

Vei avea o atitudine destul de ostilă față ed colegii de muncă și față de propunerile venite din partea superiorilor. Încearcă să fii mai maleabilă dacă-ți dorești să obții ceva.

Vărsător

Dacă vei continua să te suprasoliciți la locul de muncă, atunci nu te mira că pe seară te vei confrunta cu dureri de cap, stări de nervozitate și chiar insomnii.

Peşti

Vei fi astăzi între ciocan și nicovală. Pe de o parte îți vei dori apropierea de persoana iubită, însă pe de altă parte vei evita dialogul cu aceasta, mai ales dacă ai de dat niște explicații.