Horoscopul zilei de 11 aprilie 2018

Berbec

Ziua de astăzi te poate solicita peste măsură la locul de muncă, însă seara se anunță liniștită. Posibil ca cineva apropiat să-ți facă o vizită surpriză sau să primești un cadou neașteptat.

Taur

Pe parte sentimentală lucrurile încep să devină din ce în ce mai tensionate, iar tendințele qmoroase îți apar la tot pasul. Dacă nu-ți menții integritatea vei cădea în capcana unei aventuri cu urmări nefaste.

Gemeni

Un prieten sau o rudă îți va cere ajutorul și te vei simți suprasolicitat pe toate părțile. Încearcă să-ți menții calmul și să nu faci o criză de nervi în public.

Rac

Părinții sau o vizită neașteptată a unei rude îți poate da peste cap planurile pentru această seară. Înghite în sec și abține-te să pornești un scandal care-ți poate da de gol niște trăsături ascunse.

Leu

Petreci timp în familie și încerci să nu pui la suflet unele nemulțumiri legate de prieteni. Ești puțin dezamăgită de cei din jur, dar dacă va trece ziua de astăzi vei depăși cu bine situația.

Fecioară

Cineva îți face o invitație tentantă și, cu riscul de a te certa cu cei din jur, alegi să-i răspunzi pozitiv.

Balanţa

Ești cuceritoare și dai dovadă de un sex-appeal care face geloasă orice femeie din jurul tău. Profită de această calitate și pune-ți la punct viața sentimentală.

Scorpion

Nu lăsa dezamăgirile legate de locul de muncă să-ți afecteze relația de cuplu. Când intri în casă, uită de tot și dedică-te în totalitate partenerului.

Săgetător

Partea financiară îți cam dă bătăi de cap în ultima vreme și te împiedică să-ți satisfaci toate poftele, iar acest lucru te va prost dispune, cel puțin în a doua parte a zilei.

Capricorn

Niște discuții legate de proiecte amânate s-ar putea să-ți strice buna dispoziție la locul de muncă, însă menține-ți calmul și nu da curs altor subiecte de scandal.

Vărsător

Starea de sănătate s-ar putea să-ți dea niște bătăi de cap astăzi, în sensul că te vei simți extenuată și epuizată. Nu ar strica o cură de vitaminizare.

Peşti

În prima parte a zilei te poate încerca un ușor sentiment de neliniște, însă daca-l vei ignora vei observa că se va evopora până seara. Încearcă să gândești pozitiv și să ai o atitudine optimistă.