Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Berbec

Ziua de duminică îţi aduce multă relaxare, dar şi câteva mici responsabilităţi. Dacă ai rămas în urmă cu ceva, azi e momentul să rezolvi acele probleme. Cu cât începi mai repede, cu atât vei termina mai repede, aşa că spor la treabă şi leneveală plăcută apoi!

Taur

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Taur

Pentru tine, ziua de duminică vine cu veşti frumoase, din partea unei persoane dragi. Acest lucru te bucură atât de mult, încât e posibil să şi plângi de fericire. Seara te găseşte acasă cel mai probabil, într-o stare de relaxare totală.

Gemeni

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Gemeni

Ziua de azi va însemna pentru tine începutul unei noi etape emoţionale. Te-ai tot gândit în ultima perioadă la ce poţi face pentru a rezolva o criză emoţională, dar se pare că de azi vei avea o idee concretă a lucrurilor pe care vrei să le schimbi.  

Rac

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Rac

Începi să te gândeşti la un prieten destul de apropiat, dar cu alte sentimente faţă de cum o făceai până acum. E posibil să te fi îndrăgostit sau cel puţin să simţi nişte sentimente diferite pentru el... o scâteie a fost suficientă pentru a-ţi da speranţe.

Leu

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Leu

Petreci ziua în compania unor oameni apropiaţi, de care te leagă multe lucruri, multe amintiri. Povestiţi câte în lună şi în stele şi simţi că, în sfârşit, ai o legătură aparte cu cineva. Simţi că îţi poţi deschide sufletul fără ca nimeni să te judece în vreun fel.

Fecioară

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Fecioară

Aprecierile celor din jur sunt totul pentru tine, iar azi le vei primi poate mai mult ca oricând. Din păcate, relaţia de cuplu începe să scârţâie, pentru că partenerul tău dă de înţeles că nu mai e fericit în formula actuală...

Balanţa

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Balanţă

Bucură-te de o zi plină de iubire şi pasiune. Poate că nu erai pregătită pentru asta, dar cineva din trecutul tău amoros va reveni iar în viaţa ta azi, iar pasiunea se va reaprinde. Vor ieşi scântei la căderea nopţii!

Scorpion

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Scorpion

Azi te vei odihni şi te vei gândi mult la lucrurile pe care le ai de făcut săptămâna viitoare. Îţi faci planuri peste planuri şi organizezi totul până la ultimul detaliu. Eşti o persoană căreia perfecţiunea nu i se pare niciodată intangibilă!

Săgetător

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Săgetător

Descoperi azi adevărata faţă a unei persoane apropiate, şi nu e deloc o imagine plăcută. Până la urmă, ai o lecţie de învăţat din asta... adevărul iese tot timpul la iveală, mai devreme sau mai târziu.

Capricorn

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Capricorn

Partenerul de cuplu îţi face o surpriză frumoasă azi - s-ar putea să fie vorba de o vacanţă în afara ţării, vacanţă la care tu visai de multă vreme, dar găseai mereu scuze pentru a o amâna. O să fii foarte fericită!

Vărsător

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Vărsător

Cineva din familie te surprinde cu o veste importantă azi. Sunt şanse ca familia să se extindă, într-un fel sau altul, aşa că veţi avea cu toţii motiv de sărbătoare. Seara te va prinde în mijlocul petrecerii.

Peşti

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2017 - Peşti

Îţi place să ieşi în evidenţă din când în când, iar azi e una din acele zile. O să fii sufletul unei adunări şi sunt şanse mari ca, dincolo de treaba pe care o ai acolo, să găseşti şi o persoană extrem de sexy, cu care să flirtezi toată seara.