Horoscopul zilei de 10 octombrie 2019

Berbec

Acordă atenție relațiilor de prietenie pentru că cineva apropiat vrea să-ți trimită un mesaj, doar că tu nu reușești să-l recepționezi cum trebuie. A venit momentul să te oprești din vorbit și să mai și asculți.

Taur

Cineva din familie îți propune o afacere destul de profitabilă. Ai grijă însă ca această nouă activitate să nu-ți ocupe chiar tot timpul, pentru că asta ar putea însemna că-ți neglijezi activitățile curente.

Gemeni

Primești vești bune legate de sănătatea ta sau a cuiva drag. Cu toate acestea, dacă aveai programate deja și alte investigații amănunțite ar fi bine să nu renunți la ele.

Rac

Te paște o răceală sau suferi de o mică afecțiune care nu-ți dă pace de câteva zile. Poate că ar trebui să mergi la un control de rutină, dacă nu reușești să scapi de neplăceri cu un stil de viață mai echilibrat.

Leu

Azi ai chef de flirt, iar ocazia se ivește imediat. Fie că ești într-o relație, fie că nu, cert e că nu vrei să faci nimic mai mult, decât să-ți exersezi capacitatea de cuceritoare.

Fecioară

Din fericire pentru tine, ziua de azi se anunță a fi una grozavă. Planetele se aliniază cumva în viața ta și totul îți merge ca pe roate. Încearcă să nu exagerezi totuși și să nu-ți încerci norocul exagerat de mult.

Balanţa

Azi ai toate șansele de a câștiga bani sau poate de a-i primi dintr-o afacere, sau dintr-un împrumut returnat. Important e să nu-i cheltuiești imediat, compulsiv, pe un lucru de care nu ai nevoie. Ai grijă!

Scorpion

Ziua de azi se anunță una extrem de relaxantă. E posibil ca dintr-un motiv sau altul să muncești foarte puțin, drept urmare o să ai parte de multe ore liniștite, fără stres, fără agitație.

Săgetător

Te bucuri la aflarea unei vești aparent bune, dar ar fi bine să-ți ții puțin mai bine emoțiile în frâu, pentru că ceea ce afli acum s-ar putea să nu fie chiar așa... Fii mai prudentă!

Capricorn

Azi soarele iese din nori, la propriu și la figurat, și ziua ta devine brusc însorită. Un gest te emoționează până la lacrimi și-ți dai seama că ai multe motive pentru care ar trebui să fii recunoscătoare.

Vărsător

E timpul să zâmbești mai mult și să lași grijile pentru altă zi. Azi cineva încearcă să-ți atragă atenția într-un mod cumva subtil, drept pentru care nu o să te prinzi din prima, dar când o să-ți dai seama o să ai o surpriză mare.

Peşti

Ziua ta se transformă încet, dar sigur. Dacă dimineața e destul de plictisitoare, seara va fi una cu adevărat distractivă. De multă vreme n-ai mai avut parte de momente atât de emoționante, pregătește-te!