Horoscopul zilei de 10 octombrie 2018

Berbec

Nu ești în cele mai bune toane și ai tendința de a te răzbuna pe cei din jur pentru neîmplinirile tale personale. Ai grijă deoarece această atitudine ți-ar putea cauza probleme în relația cu șefii și cu colegii de muncă.

Taur

Ești dezamăgită de o decizie pe care ai luat-o cu ceva timp în urmă, însă nu mai poți schimba nimic. Tot ceea ce ar trebui să faci ar fi să privești în viitor cu mai multă încredere și să accepți că a greși este omenește.

Gemeni

Starea de oboseală te va împiedica să fii prea sociabilă și vei avea tendința de a te retrage în lumea ta, în liniștea căminului. Este posibil să anulezi o deplasare sau să refuzi o invitație în oraș.

Rac

Familia este pe primul loc și ești dispusă la cele mai profunde sacrificii pentru binele celor dragi. Ai grijă, însă, să nu te lași demoralizată de o rudă care-ți pândește de ceva timp acțiunile pentru a te ataca și critica.

Leu

Este o zi bună pentru a sta de vorbă cu cei dragi și a stabili niște direcții de viitor, posibil chiar niște planuri de vacanță.

Fecioară

O discuție în contradictoriu cu un coleg de muncă ți-ar putea strica buna dispoziție și ai putea reacționa destul de violent. Atitudinea ta te va surprinde atât pe tine, cât și pe adversarul tău, dar folosește-te de context pentru a te impune în fața acestuia.

Balanţa

Este o zi favorabilă ieșirilor în grupul de prieteni și nu este exclus ca un secret să iasă la iveală sau să te reîntâlnești cu o persoană din trecut. S-ar putea să te surprindă impactul emoțional pe care-l va avea asupra ta, dar nu te lăsa copleșită de sentimente.

Scorpion

Ai nevoie de liniște mai mult ca niciodată. Îți este aproape imposibil să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și din acest motiv s-ar putea să faci unele greșeli majore la locul de muncă, în special dacă lucrezi cu cifre.

Săgetător

În familie lucrurile par să se reașeze și armonia să se reinstaleze. Nu vrem să-ți stricăm bucuria, dar ar fi bine să fii pregătită pentru orice și spunem asta deoarece partenerul de cuplu te-ar putea surprinde cu o decizie neașteptată luată vizavi de relația voastră.

Capricorn

Locul de muncă este prioritatea ta și faci tot ce-ți stă în putere să ieși în față, să te faci remarcată. Aspectele sunt favorabile celor care au de susținut lucrări, examene orale sau trebuie să vorbească în public.

Vărsător

Ai lăsat stresul de la locul de muncă să te acapareze și acum te simți epuizată. Simți că nu mai faci față provocărilor și ar fi recomandat să te odihnești mai mult.

Peşti

Înclinația ta către spiritualitate te poate aduce în fața unei persoane care să te emoționeze peste măsură și nu este exclus ca inima ta să înceapă să bată mai tare. Dacă nu ești într-o relație, dă-ți șansa să cunoști mai mult persoana respectivă.