Horoscopul zilei de 10 octombrie 2017

Berbec

O ruda apropiata te roaga sa-i imprumuti o suma de bani. Ar fi bine sa nu o refuzi, pentru ca se pare ca este vorba despre o problema de sanatate. In partea a doua a zilei, primesti o veste in legatura cu relatiile dumneavoastra sentimentale.  

Taur

In prima parte a zilei, ai probleme de concentrare din cauza starii sufletesti tulburi. Nu iti asuma nici un risc, deoarece sansa nu-ti surade. Daca ti se propune asocierea intr-o afacere, ar fi bine sa nu te grabesti in luarea unei decizii.  

Gemeni

Te bucuri de armonie in relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii. In afaceri este recomandabil sa fi prudent. Chiar daca situatia financiara nu este satisfacatoare, poti petrece momente placute in compania persoanelor dragi. Fi mai flexibil si sa nu incerci sa-ti impui punctul de vedere.  

Rac

Ar fi bine sa nu-ti pui mari sperante in reusita unei afaceri, pentru ca se pare ca te asteapta o dezamagire. In prima parte a zilei, ai parte de evenimente neprevazute care iti dau planurile peste cap. Micile probleme din cursul diminetii se rezolva in partea a doua a zilei.  

Leu

Nu este momentul sa incepi o noua activitate. In cursul diminetii, esti nevoit sa faci mai multe drumuri scurte, care iti dau planurile peste cap. La serviciu incearca sa nu abordezi probleme complexe, care necesita un efort mare de concentrare.  

Fecioară

In prima parte a zilei, te intalnesti cu un prieten cu care nu te-ai vazut de mult timp si esti placut impresionat de ceea ce iti povesteste. Dupa-amiaza te ocupi de rezolvarea unor probleme familiale pe care le-ai tot amanat pana acum.  

Balanţa

Este posibil sa ai mici dificultati financiare dar totul se rezolva in scurt timp. Cu o vorba buna adresata partenerului de viata poti evita o discutie in contradictoriu. In partea a doua a zilei regasesti armonia si buna dispozitie in relatiile parteneriale, cu prilejul unei vizite la prieteni.  

Scorpion

Intentionezi sa incepi o afacere, dar iti lipseste simtul practic. Ar fi bine sa mai astepti. S-ar putea sa te confrunti cu mici probleme de sanatate, insa trecatoare. Concentreaza-te asupra activitatilor de rutina, iar partea a doua a zilei dedic-o partenerului de viata.  

Săgetător

Din cauza unei probleme de sanatate, renunti in ultima clipa la plecarea intr-o delegatie. Ai noroc pentru ca seful iti intelege situatia si gaseste alta rezolvare a problemei. S-ar putea ca un coleg de serviciu sa-ti reproseze ca a fost trimis in locul tau in delegatie.  

Capricorn

Problemele cu care te confrunti in cursul diminetii la locul de munca sunt generate artificial de o femeie invidioasa, care a lansat zvonuri mincinoase despre tine. In dorinta de a gasi adevarul, vei pune fata-n fata doi colegi de serviciu care, insa, nu recunosc nimic.  

Vărsător

Revine in actualitate o problema sentimentala din trecut, cu riscul sa devina subiectul unei dispute cu partenerul de viata. Stapaneste-ti tendinta de nervozitate. Cu calm si intelegere, reusesti sa detensionezi atmosfera.  

Peşti

Sugestiile unei persoane mai in varsta te ajuta sa iei o decizie importanta pe plan sentimental. Simtul practic este scazut astazi, dar familia si prietenii te inteleg si te sustin. Evita discutiile in contradictoriu si sa nu refuzi ajutorul persoanelor mai tinere.