Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2019

Berbec

Finalizati o lucrare importanta inceputa de mai mult timp si va ganditi deja la demararea alteia, ceea ce ii nemultumeste pe membrii familiei. Va sfatuim sa va temperati dorinta de a munci incontinuu si sa acordati mai multa atentie celor din jur.

Taur

Sunteti nemultumit si irascibil din cauza esecului intr-o afacere. Nu este cazul sa va descarcati nervii pe membrii familiei. Tineti cont de sfaturile partenerului de viata! In partea a doua a zilei, va regasiti echilibrul in cadrul unei intalniri cu prietenii.

Gemeni

S-ar putea sa aveti mici discutii cu persoana iubita, care va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea mult timp afacerilor. Nu neglijati odihna si activitatile relaxante! Aveti nevoie sa va deconectati de la grijile cotidiene.

Rac

S-ar putea sa judecati gresit initiativele partenerului si sa provocati discutii in contradictoriu cu acesta. Va sfatuim sa discutati calm si sa analizati impreuna planurile de viitor. Altfel, exista riscul sa se ajunga la despartire.

Leu

Va sfatuim sa nu va faceti planuri pe termen lung. Sunteti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte si o serie de cheltuieli neprevazute. Daca banii nu sunt de ajuns, va sfatuim sa apelati cu incredere la prieteni.

Fecioară

Prietenii va fac o surpriza placuta si va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. S-ar putea ca relatiile cu partenerul de viata sa se tensioneze spre seara, cand aveti pareri diferite in legatura cu plecarea spre casa. Va sfatuim sa fiti calm si intelegator.

Balanţa

Se pare ca aveti probleme de comunicare, care va pot afecta relatiile sentimentale si sociale. Poate ca va simtiti obosit si nu sunteti dispus sa va intalniti cu prietenii. Aveti tendinta sa refuzati plecarea intr-o excursie cu persoana iubita, invocand fel si fel de motive.

Scorpion

Va pregatiti pentru plecarea in concediul mult asteptat. Tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie! In cursul serii sunteti invitat la o petrecere.

Săgetător

Aveti succes in toate activitatile legate de camin. Daca sunteti invitat intr-o calatorie, ar fi bine sa refuzati. Sunteti predispus la accidente. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie si sa nu cedati insistentelor prietenilor. Partenerul de viata va incerca sa va convinga, dar in final va renunta.

Capricorn

Se pare ca dispuneti de bani si intentionati sa plecati intr-o calatorie la rude. Va sfatuim sa luati legatura cu ele inainte, ca sa nu aveti surpriza neplacuta de a nu le gasi acasa. In partea doua a zilei s-ar putea sa va confruntati cu mici probleme de sanatate, care necesita un scurt tratament medical si regim alimentar.

Vărsător

Membrii familiei va solicita ajutorul, dar ii refuzati, motivand ca nu aveti timp pentru problemele lor. Dupa-amiaza se anunta tensionata, dar spre seara totul revine la normal. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu neglijati odihna.

Peşti

In cursul diminetii, o problema de sanatate va impiedica sa va desfasurati activitatea conform planurilor. In partea a doua a zilei primiti o veste buna in legatura cu o mostenire care vi se cuvine. Va sfatuim sa nu va faceti planuri de viitor pana cand nu veti avea banii in mana.