Horoscopul zilei de 10 noiembrie 2017

Berbec

Niște discuții în contradictoriu ți-ar putea afecta ritmul de lucru la job. Nu te lăsa afectată de colegii răutacioși și fă tot ce îți sta în putință să rămâi zen până la sfarșitul zilei.

Taur

Te-ai trezit cu o stare generală proastă și dacă vei contimua așa vei reuși să intri în depresie. Te autocritici prea mult și ești prea severă cu analiza personală în dorința de a-ți depăși limitele.

Gemeni

Pe parte profesională poți primi o propunere tentantă de la cineva necunoscut, însă ar fi recomandat să o cântărești de două ori înainte de a o aproba.

Rac

Cineva îți dă peste cap planurile, fie te întârzie cu o sumă de bani, fie îți amână o întâlnire. Nu trebuie să te prost-dispui, bucură-te de timpul liber câștigat alături de partener.

Leu

Ai o stare generală de oboseală și ar fi recomandat să te odihnești mai mult, ba chiar să iei niște suplimente alimentare cu rol imunizant. Nu te suprasolicita la locul de muncă.

Fecioară

O ceartă în familie te va face să termini cu o mare dezamăgire această săptămână. Dacă ai copii, posibil să intrați în conflict deoarece acestia nu sunt de acord cu planurile pe care le-ai făcut pentru weekend.

Balanţa

Îți faci planurile pentru zilele libere care vor urma și aștepți cu nerăbdare să te rupi de agitație si stres. La muncă vei avea o zi destul de încordată, dar îî vei face față cu brio.

Scorpion

Niște vești sosite de la o persoană îndepărtată te pot pune pe gânduri și te pot determina să iei o decizie impulsivă. Încearcă să treci totul prin filtrul rațiunii și mai puțin prin cel al emoțiilor.

Săgetător

Îți faci calcule peste calcule și tot nu-ți iese socoteala. Nu te îngrijora, vei primi ajutor financiar de unde te aștepți mai puțin și ai face bine să privești cu mai multă considerație persoana care îți este alături.

Capricorn

Te uiți în oglindă și nu-ți place deloc ceea ce vezi. Ți se pare că orice ai face, tot este loc de mai mult. Dacă la aspectul fizic te mai împaci cu tine, pe parte profesională îți tot faci reproșuri.

Vărsător

Cineva încearcă să te tragă de limbă și să afle informații despre tine. Ai grijă în cine ai încredere. Cel mai bine ar fi să nu dezvolți cu nimeni subiecte legate de viața ta peronală și, mai ales, profesională.

Peşti

Vei avea parte de o zi relaxantă la muncă după o perioadă în care te-ai simțit acaparată de sarcinile primite. Poți încerca să te relaxezi în compania unor prieteni. Ți-ar prinde bine o ieșire în oraș.