Horoscopul zilei de 10 martie 2020

Berbec

S-ar putea ca azi să ai o discuție lămuritoare cu un prieten. Șanse mari de împăcare cu cineva apropiat. Posibil ca un plan de viitor, un proiect să ia o altă întorsătură, una plăcută.

Taur

Ai șanse să iei o decizie foarte bună legată de carieră. Posibil ca un proiect să ți se deblocheze și să fii cu un pas mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv, unui țel.

Gemeni

Vei reuși să vezi cu alți ochi o situație de viață și nu este exclus ca unele principii și mentalități să se schimbe. Este o zi în care valul de confuzie începe să se evapore.

Rac

Ai toate șansele să primești vești financiare bune. Posibil ca un proiect să se deblocheze sau să câștigi un proces, un litigiu. Pe de altă parte, relația intimă cu partenerul de viață se va înflăcăra.

Leu

Reușești să te înțelegi într-o privință cu partenerul de viață sau cu un partener de afaceri cu care te afli într-o negociere. Bucură-te, căci relațiile cu cei din jur se vor îmbunătăți începând de astăzi.

Fecioară

O situație legată de locul de muncă se va îmbunătăți și vei reuși să vezi mult mai clar care este poziția ta vizavi de job. De asemenea, poți lămuri sarcinile pe care le ai și programul de lucru.

Balanţa

Un dialog cu persoana iubită va avea rezultate neașteptate și astfel te poți reapropia de idealul tău în cuplu. Este momentul să acorzi mai multă importanță pasiunilor tale și relaxării.

Scorpion

Azi primești vești bune de la cineva din familie sau vești bune legate de casă, posibil chiar de acte, documente.

Săgetător

Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și fie vei uimi printr-un discurs public, printr-un dialog, fie vei reuși să negociezi ceva în avantajul tău.

Capricorn

Fie primești o sumă de bani, fie afli că un proiect financiar dă roade. Ai ocazia în perioada următoare să negociezi în favoarea ta și chiar să obții o îmbunătățire a veniturilor.

Vărsător

Mercur își încheie astăzi retrogradarea în semnul tău și vei putea răsufla ușurată, O serie de gânduri negre se vor dizolva și vei reuși să gândești mai lucid, să înlături confuziile și fricile.

Peşti

Este momentul să te vindeci de trecut și astăzi ai putea avea parte de un dialog care să te pună pe gânduri și să te facă să-ți dorești să te detașezi ed tot ce este toxic și nociv în viața ta.