Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Berbec

Te bucuri de o zi liniștită, în care prioritatea ta e familia. Ai putea afla niște lucruri despre cei dragi pe care nu le știai până acum.

Taur

Sunt șanse să afli adevărul de la o persoană apropiată, un adevăr dureros, dar care iată iese la iveală după mult timp. O să suferi, dar îi vei mulțumi în final.

Gemeni

Primești vești bune de la apropiați sau de la familie. Sunt vești ce țin de venirea pe lume a unui bebeluș sau poate de adopția unui copil. O să ai o zi plină de emoții.

Rac

Te bucuri mult azi pentru că optimismul și perseverența îți dovedesc că doar așa poți reuși în orice ți-ai propune. E o zi plină de bucurii mici, dar care contează.

Leu

Sunt șanse să primești vești bune din partea unei persoane îndepărtate, din afara țării. O să te emoționeze ce vei afla și o să ai o stare de euforie întreaga zi.

Fecioară

Ajuți pe cineva azi și, chiar dacă pentru tine e un efort mic, pentru persoana respectivă contează mult gestul tău. O să te simți bine că ai putut face un gest frumos.

Balanţa

E timpul să uiți de probleme și să te concentrezi pe viitor, pe drumul la care ai visat dintotdeauna. Azi faci un pas important pentru binele tău, pentru viitorul tău.

Scorpion

Te bucuri de o zi liberă, așa cum n-ai mai avut de multă vreme. Faci planuri și te relaxezi. Spre seară, e posibil să-ți dai seama că asta era, de fapt, ce lipsea din viața ta. Odihna.

Săgetător

Pot să apară discuții în relație sau în familie. Ai grijă cum le gestionezi, cum le faci față. Nu e un moment plăcut, dar nici un moment pe care să nu știi cum să-l depășești.

Capricorn

Sunt șanse mari să primești o vizită mai neplăcută azi sau tu să trebuiască să mergi într-un loc în care nu-ți face așa mare plăcere. O să fie o zi destul de obositoare.

Vărsător

Primești vești bune din familie, legate de sănătatea unei persoane dragi. Mai mult, te-ai putea oferi să contribui la binele acestei persoane pe viitor, cu orice îți stă la îndemână.

Peşti

Azi ai putea merge într-o excursie, ai putea face o deplasare în afara orașului, undeva unde n-ai mai fost de multă vreme sau chiar niciodată. O să-ți deschidă ochii acest drum, o să ai o lecție de învățat.